Aplicația de mobil care îți oferă un valet gata să-ți parcheze mașina oriunde te-ai afla

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Zirx oferă o aplicație prin care oricine poate beneficia de propriul valet. Acesta se întâlnește cu clientul său la destinație și preia mașina pentru a căuta un loc de parcare.

Una dintre cele mai mari probleme ale lumii auto contemporane, mai ales în mediul urban, este lipsa locurilor de parcare. Eforturile de căutare a locurilor libere sunt cronofage și cauzatoare de stres. Motiv pentru care, o companie americană a decis să lanseze o aplicație menită să elibereze utilizatorii săi de grija găsirii unui loc de parcare.

Zyrx oferă un serviciu de parcare cu valet la comandă. Mai exact, cu ajutorul unei aplicații mobile poți cere unui valet să te însoțească până la destinație, unde îi vei preda mașina. Cu cheile tale, valetul Zyrx va prelua mașina și o va returna atunci când va fi chemat prin intermediul aplicației.

Esential 15 dolari pe zi trebuie să plătești pentru a beneficia de valetul Zirx.
Prin această soluție, cel de la volan va scăpa de grija parcării vehiculului. În prezent, Zyrx funcționează în orașele San Francisco, Seattle și Washington, însă plănuiește o extindere majoră și în alte orașe importante din Statele Unite grație unei infuzii de fonduri, care se ridică la 30 de milioane de dolari.

Toți cei care vor să folosească Zyrx trebuie să achite 15 dolari pe zi, însă modalitățile de plată sunt diferite.

Unii preferă să plătească ori de câte ori au nevoie de un serviciu de parcare cu valet, alții preferă un abonament lunar, care le pune la dispoziție serviciul chiar și pe timp de noapte. Mai mult, Zyrx diversifică oferta cu servicii extra: spălarea, schimbul de ulei și realimentarea mașinii.

via fortune

Comentarii (2)

  • Specialistul
    E imposibil asa ceva !
    2 1
  • Si ce facem daca valetul e roman ?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru