Arabii ar putea avea centuri de siguranta desenate de Gucci

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Autoritatile din Emiratele Arabe Unite ar putea implementa centurile de siguranta cu un model atragator, in speranta ca vor fi purtate de mai multi soferi si pasageri din tara.

Ministerul Sanatatii din Abu Dhabi si Autoritatea pentru Siguranta Rutiera din aceasta tara investigheaza posibilitatea schimbarii centurilor de siguranta "banale" cu unele cu un design deosebit. Aceasta intiativa ar putea fi luata in incercarea de a populariza purtatul centurii de siguranta. Arabii au decis sa faca acest pas deoarece au descoperit ca cetatenii isi vor schimba obiceiurile in functie de ceea ce dicteaza tendintele mondiale in materie de moda.In Europa, unii producatori de modele premium le ofera clientilor posibilitatea de a comanda centuri de siguranta intr-o anumita nuanta, pentru a face centura de siguranta mai atragatoare.

Tocmai de aceea, arabii vor avea centuri de siguranta cu un design semnat de Gucci, dar si centuri cu logo-ul echipei sportive preferate sau cu diverse steme si insemne. Trasformarea unui element de siguranta intr-un accesoriu de moda este un lucru necesar, mai ales daca luam in vedere faptul ca 11% din soferii din Emiratele Arabe Unite au declarat ca isi vor pune centura daca ii va face sa se simta mai mandri sau mai apropiati de tendintele din moda.

Aceeasi initiativa va fi incercata si in Statele Unite ale Americii, avand scopul de a mari procentul soferilor care poarta centura de siguranta.

Via | Luxist

Comentarii (8)

  • !!!
    Jale cand o sa le importe cocalarii sa le monteze pe bemvee
    12 3
  • @sel
    Jale cand o sa le importe cocalarii sa le monteze pe haudi
    9 5
  • madman
    :)))
    da p mertanele alea negre sau argintii...cu geamuri negre...si cand stai langa ele la semafor bubuie manelele:)))=)))
    7 1
  • @sel / gtravan / madman
    sunt foarte trist cand vad ca niste marci premium sunt luate la misto din cauza ca 90% din cumparatorii lor sunt niste Tigani borati, manelisti, cocalari si idoti plini cu bani care nici nu stiu cum se cheama masina pe care a achizitionat-o,( de ex. eram o data la reprezentanta Audi si a venit un manelisto-cocalar si a intrebat unde este un X5, si chiar daca baiatul de acolo tot ii spunea ca ei au numai Q7 si Q5 el o tinea pe a lui in continuare) iar restul de 10% ramane ocupat de cei care chiar stiu ce inseamna UN BMW / Audi / Mercedes.
    13 0
  • Croitoru
    Chemati fetele la treaba
    Cum ar fi daca tapiteria din piele ar facuta la APACA ? Le-ar sta in gat?? Hi, hi
    1 0
  • @ ,.
    Eh...cei 10% trebuie sa sufere din cauza celor 90% , desi in Romania este in general invers : 90% sufera din cauza celor 10% din clasa politica.
    Ma mir ca nu te-ai obisnuit inca cu situatia : cocalari la volanul unor masini care costa cu putin peste coeficientul lor de inteligenta x 1000.Ce-i drept nu toata lumea este capabila sa cante manele , insa oameni ca Bach si Tchaikovsky sunt la toate colturile.
    1 0
  • mai bine zis, JALE cand se termina petrolul si 90% din arabei vor trebuii sa munceasca sa isi permita macar o centura la pantaloni ;)
    2 0
  • @ lexion
    stai linistit ca s-au gandit ei si la asta... de aia isi dezvolta puternic turismul acum :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru