Arata ca un SUV sportiv, dar este doar o schimbare vizuală: Ford Kuga primeşte pachetul estetic ST Line

de Daniel Popescu
Vineri, 29.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a lansat pachetul estetic ST Line pentru SUV-ul Kuga, care aduce câteva noutăţi estetice fără să introducă îmbunatăţiri la motoare.

La începutul lunii iunie, Ford a introdus pachetul estetic ST Line pe modelele Fiesta şi Focus, care aduc câteva schimbări estetice sportive fără să îmbunătăţească însă şi performanţele.

O lună mai târziu a urmat Ford Mondeo ST Line, iar acum i-a venit rândul şi lui Ford Kuga să primească un tratament asemănător.

Astfel, Ford Fuga ST Line beneficiază de noutăţi precum o nuanţă închisă la culoare pentru grila frontală şi jante de 18 inch sau 19 inch cu un finisaj asemănător. Oglinzile şi mânerele uşilor sunt vopsite în aceeaşi culoare ca şi restul caroseriei, iar în diverse zone există aplicat logo-ul ST Line, care semnalează prezenţa pachetului estetic.

Totuşi, există şi câteva îmbunătăţiri mecanice, întrucât Kuga ST Line beneficiază de modificări la suspensii care fac ca gardă la sol să fie cu circa 10 milimetri mai joasă decât în cazul versiunii standard. În plus, amortizoarele au fost ajustate pentru a oferi un echilibru mai mare între performanţe şi confort, în timp ce direcţia asistată electronic a primit o nouă optimizare.

Pachetul estetic ST Line este disponibil împreună cu motorul EcoBoost de 1.5 litri în versiuni de 120 CP, 150 CO şi 182 CP, în timp ce fanii diesel-ului vor putea alege motor de 1.5 litri şi 120 CP sau unitatea de 2.0 litri care furnizează 150 CP sau 180 CP.

Via Ford

Comentarii (5)

  • greenrider
    un lucru e clar,arata mai bine decat tiguan.
    17 4
  • cristim
    Estetica depinde mereu de gustul fiecaruia, dar la motoare, sistem 4X4, insonorizare, cutii de viteze, consum, etc. , invinge VW Tiguan
    5 13
  • Octavian
    Despre ce Kuga vorbiti?
    In poze apare noua Kuga (care stiu ca nu s-a lansat inca in Europa) pe care o astept de juma' de an de cand s-a lansat Escape in USA.
    1 4
  • Octavian
    @greenrider
    Faceti ce faceti si aduceti vorba de VW.
    Voi vedeti ca acest articol legat de Kuga are 2-3 comentarii (pana acum) si orice articol legat de VW are 30+ comentarii in primele 24h?
    Asta spune multe despre interesul pe care il are lumea pt VW. Atat pro cat si contra.
    3 0
  • Un SUV compact și atât. Slăbuț la suspensie, motorizări și la insonorizare și total depăși la mecanică
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru