Arden Cooper S - cel mai stilat Mini din istorie?

De Sebastian Toma
Publicat Duminica, 28.06.2009
Mini Cooper S a primit un pachet special din partea britanicilor de la Arden. Acesta va fi fabricat in doar 40 de exemplare.

Esential

40 de Arden Equipe vor fi fabricate.

Tunerii britanici de la Arden vor crea o editie speciala a lui MINI Cooper S, care va fi denumita Equipe. Acest model va fi fabricat intr-o serie limitata la doar 40 de unitati, urmand sa vina atat modificari mecanice, cat si cu schimbari estetice. Printre elementele inedite ale acestui model se numara jantele de 18 inch din aluminiu si interiorul in care domina pielea Alcantara.

Arden i-a acordat lui Mini Cooper S o atentie deosebita, astfel ca toate ornamentele exterioare din inox sunt create manual, la fel ca in cazul cusaturilor de la interior. Interiorul lui Mini Cooper S a fost imbracat in piele Alcantara in doua culori. Pielea Alcantara acopera bordul, volanul, fetele de usi si, bineinteles, scaunele.

Motorul lui Mini Cooper S a fost si el modificat de englezii de la Arden, acesta primind un intercooler nou si un sistem de evacuare din otel inoxidabil. Catalizatorul a fost inlocuit cu o unitate sport, iar unitatea ECU a fost reprogramata pentru a putea beneficia de modificarile mecanice effectuate.

Astfel, propulsorul supraalimentat de 1.6 litri dezvolta cu 40 CP si 50 Nm in plus.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • taranu' cu migu'
    JAFF
    lectii de tunning pentru romanii de la MAFF
    4 1
  • ehe
    Lectii de tuning pt. comunistii bautori de bere si mancatori de carnati ! Hahaha !
    2 1
  • frumos si discret
    cred cel mai frumos tuning vazut, bravo lor ;)
    2 0
  • bravo
    tunning cu stil, oricum Mini e predispus la asa ceva.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru