Arden prezintă primul kit de tuning pentru Range Rover Evoque

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.03.2011
Oficialii Arden au publicat primele imagini şi informaţii despre pachetul de tuning pregătit pentru Range Rover Evoque. SUV-ul britanic se va bucura de un exterior nou şi de performanţe îmbunătăţite.

Deşi mai sunt câteva luni până când vom putea admira noul Evoque în showroom-uri, tunerii de la Arden au fost foarte nerăbdători şi au prezentat câteva imagini cu un kit de tuning creat special pentru SUV-ul britanic. Botezat AR8 City-Roader, pachetul germanilor include numeroase modificări estetice şi de performanţă.

La exterior, tunerii nemţi vor înlocui spoilerul faţă cu unul restilizat, iar pragurile laterale vor putea fi luminate. De asemenea, germanii au pregătit un spoiler spate nou şi un eleron discret care va fi poziţionat pe capotă. Ca orice tuner care se respectă, Arden nu putea uita de jantele impresionante şi de evacuarea care se termină cu patru ţevi de eşapament.

La interior, germanii vor aduce câteva îmbunătăţiri sistemului audio şi a celui de securitate. În ceea ce priveşte modificările mecanice, inginerii Arden au înlocuit catalizatoarele originale cu unele sport, au recalibrat unitatea ECU şi au montat un sistem de evacuare mult mai performant.

Mulţumită acestor modificări, propulsorul pe benzină de 2.0 litri turbo va produce 270 de cai, cu 30 de cai mai mult decât versiunea de serie.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru