Arhiva stiri martie 2006

Luni, 13 Martie 2006 |

Bataie pentru Roomster

Audi, VW, Seat si Skoda se bat pentru partile interesante ale lui Roomster, acestea urmand sa fie aplicate viitoarelor modele ale grupului. Skoda iese, evident, in castig, noua generatie Fabia urmand sa semene izbitor in partea frontala cu modelul prezentat in acest an la Geneva.
Duminica, 12 Martie 2006 |

Alonso – Sultan in Bahrain

Spaniolul Fernando Alonso (Renault) a reusit sa confirme titlul castigat in 2005, invingandu-l pe Michael Schumacher in Bahrain, intr-o cursa plina de spectacol.
Sambata, 11 Martie 2006 |

Pole Schumacher – record egalat

Noul sezon incepe sub dominatia Ferrari, pilotii scuderiei italiene reusind sa isi adjudece primele doua locuri pe grila de start in Bahrain. Schumacher, care va porni maine primul, contribuie din nou la scrierea istoriei Formulei 1.
Vineri, 10 Martie 2006 | | 1 comentariu

PREVIEW F1 2006 (4): Recordurile all-time

AUTOMARKET va prezinta astazi ultimul episod al preview-ului sezonului 2006, care incepe in acest weekend in Bahrain. De aceasta data ne vom ocupa de niste oameni care nu numai ca au ramas in inimile suporterilor din intreaga lume, ci isi mentin suprematia si in statistici. Sa vorbim, asadar, despre campioni.
Joi, 09 Martie 2006 |

Mai aproape de Aero-X

Unul dintre cele mai interesante site-uri dedicate prezentarii exclusive a unui model este cel construit de echipa de promovare Saab. Subiectul este noul concept Aero-X, prezentat recent in Elvetia.
Joi, 09 Martie 2006 |

Nemtii stiu sa (se) vanda

Daca vorbim de domeniul "vanzari" in domeniul auto, nu multi pot sa se laude cu performante de exceptie. Iar pentru cei mai cunoscuti trei constructori germani – Audi, BMW si Mercedes – performantele economice sunt o a doua natura. Sa luam ca exemplu luna februarie a acestui an...
Miercuri, 08 Martie 2006 |

Lux la viteza ridicata

Nimic nu surprinde cand e vorba de japonezi. Iar cand vorbim de Toyota si de divizia lor de lux, Lexus, totul devine posibil. Chiar si adaptarea unor sisteme pe care le gasim exclusiv in Formula 1 la un model de lux. Si ce model!
Miercuri, 08 Martie 2006 |

PREVIEW F1 2006 (3): Locurile faptei

Nu puteam trece cu vederea, in saptamana primului Mare Premiu din 2006, circuitele pe care se va juca titlul mondial in acest sezon. O calatorie virtuala care incepe in martie in Bahrain si se incheie in Brazilia, la sfarsitul lunii octombrie.
Marti, 07 Martie 2006 |

PREVIEW F1 2006 (2): Regulile jocului

Regulile care se schimba in fiecare an au ca scop precis spectacolul. De multe ori insa modificarile ilogice au dat peste cap cursele si echipele. Cum va fi sezonul 2006?
Marti, 07 Martie 2006 |

Campionul reinvie sub cactusi

Francezul Sebastien Loeb (Kronos Total Citroen WRT) a castigat Raliul Mexicului si s-a instalat in prima pozitie a clasamentului general, profitand de accidentul fostului lider, finlandezul Marcus Gronholm.
Luni, 06 Martie 2006 |

Aere germane

Noul sistem de climatizare automata Thermotronic - dezvoltat de Mercedes in cazul modelului SLK – a fost studiat cu ajutorul unui sofer virtual generat pe computer.
Luni, 06 Martie 2006 |

Mediul cere taxe

Ministrul mediului va inainta Guvernului propunerea unei taxe pentru masinile second-hand provenite din UE dupa intrarea Romaniei in structurile europene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Martie 2006 |

PREVIEW F1 2006: Press F1 for Action!

In 12 martie incepe Marele Circ. AUTOMARKET va prezinta componenta tuturor echipelor care vor lua startul in Campionatul Mondial de Formula 1. Fie ca cel mai bun sa castige!
Vineri, 03 Martie 2006 |

Deasupra tuturor cabrioletelor

Italienii au facut legea la Geneva in segmentul cabrio. Principala arma de distrugere in masa a adversarilor a fost reprezentata de noul Alfa Romeo Spider.
Vineri, 03 Martie 2006 |

Le Mans se Audi bine

Divizia motorsport a celor de la Audi a anuntat numele componentilor celor doua echipe care vor pilota noul R10 la Le Mans. Rezonanta acestora le lasa putine sanse concurentilor.
Joi, 02 Martie 2006 |

Fahrenheit 911 Turbo

Temperatura la Geneva a crescut exponential o data cu lansarea noului Porsche 911 Turbo. O data cu aceasta versiune a celui mai important model Porsche, constructorul german isi completeaza cu stil vitrina de supercar-uri.
Joi, 02 Martie 2006 |

Made in Maranello

599 GTB Fiorano este ultima creatie Ferrari. Prezentata la Geneva, aceasta poarta numele circuitului pe care “calutul cabrat” isi testeaza monoposturile de F1 din simplul motiv ca il merita. Sa vedem de ce...
Miercuri, 01 Martie 2006 |

Monovologan break

Primul concept realizat de Dacia in intreaga sa istorie este denumit Steppe. Reprezinta o combinatie intre un monovolum spatios, un break de familie si deja cunoscutul Logan.
Miercuri, 01 Martie 2006 |

Salbatic de frumos!

Saab Aero X Concept nu va fi produs in serie, insa daca viitoarele modele Saab imprumuta de aici, viitorul va fi colorat pentru suedezi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru