Arhiva stiri martie 2014

Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Citroen intenţionează să ofere un sistem de leasing "pay-per-use" pentru modelul C4 Cactus

Citroen vrea să ofere un sistem de leasing flexibil pentru modelul C4 Picasso. Sistemul este inspirat după modelul pey-per use al operatorilor de telefonie mobilă.
Luni, 03 Martie 2014 | Mediu | 24 comentarii

Taxa auto va fi restituită eşalonat: 20% pe an

Guvernul României a emis o Ordonanţă de Urgenţă prin care a stabilit modalitatea de restituire a taxei auto. Cetăţenii care au câştigat procesul cu statul îşi vor primi banii înapoi în cinci ani, în transe anuale de 20%, actualizate cu inflaţia şi incluzând dobânzile până la plata integrală.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Ziua marilor finale în Autovot 2014. Opel Insignia vs. Skoda Octavia la categoria Accesibile; Audi A8 facelift vs. Range Rover Sport la categoria Premium

Autovot 2014, singura competiție de popularitate în care se duelează mașinile lansate în România și în care voturile vin exclusiv din partea publicului, ajunge astăzi la ultima zi, cea a marilor finale. Iar cele mai bune modele își dispută trofeele la categoriile Mașini Accesibile și Mașini Premium.
Duminica, 02 Martie 2014 | GENEVA 2014

Fiat împrospăteaza gama modelului 500 cu un nou motor TwinAir Turbo

Fiat 500 primește un nou motor TwinAir de 105 CP, dar și un nou nivel de echipare de top numit Cult.
Duminica, 02 Martie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Pilotul F1 Narain Karthikeyan pune la încercare un Jaguar F-Type R Coupe

Pilotul indian Narain Karthikeyan pune la încercare un Jaguar F-Type R Coupe, dar și un Range Rover Sport în cadrul unui film promoțional Jaguar.
Duminica, 02 Martie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Porsche Macan și Range Rover Evoque - test comparativ semnat Autocar

Jurnaliștii de la revista britanică Autocar au vrut să afle dacă noul Porsche Macan este mai bun decât Range Rover Evoque. Steven Sutcliffe trage concluziile.
Duminica, 02 Martie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează un Chevrolet Corvair Yenko Stinger din 1966

Jay Leno ne prezintă o mașină specială din propria colecție: un Chevrolet Corvair pregătit de către legendarul Don Yenko. Doar 100 exemplare ale acestui automobil cu motor amplasat în spate au fost modificate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru