Arhiva stiri octombrie 2018

Joi, 25 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

Anvelopele de iarnă de la Continental primesc cel mai mare calificativ de la Auto Zeitung. Redacția a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R18 pentru SUV.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Estimări Volkswagen: "SUV-urile vor reprezenta 50% din vânzările noastre anuale până în 2025"

Reprezentanții Volkswagen estimează că până în 2025 jumătate dintre vânzările companiei vor fi asigurate de SUV-uri. Ofensiva nemților continuă cu T-Cross, SUV-ul pe care îl vom vedea în premieră în următoarele ore.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Tuning

Accesorii M Performance pentru noul X5: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite în motorsport

BMW a pregătit o gama de accesorii M Performance pentru noua generație X5. Nemții oferă elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite de BMW în motorsport. Totodată, fanii ieșirilor în off-road vor putea comanda jante de 20 de inch încălțate cu anvelope all-terrain.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Oameni si masini

Mâna care nu a tremurat niciodată

A început să picteze pereții casei sale la numai 10 ani. În 1991 devenea prima femeie și primul artist african invitat să picteze un BMW Art Car. Am mers în Africa de Sud pentru a afla pe viu povestea artistei africane Esther Mahlangu, femeia care a făcut celebră geometria culturii africane Ndebele.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie | 7 comentarii

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic | 5 comentarii

Tesla trece pe profit, pentru a treia oară în istoria companiei: 312 milioane de dolari în trimestrul al treilea

Tesla a anunțat un profit de 312 milioane de dolari pentru trimestrul al treilea din 2018, depășind așteptările analiștilor din piață. Este pentru a treia oară în istoria companiei când Tesla are un trimestru profitabil, după reușite similare în 2013 și 2016.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

BMW Seria 8 Convertible debutează la Los Angeles: modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii noiembrie

Noul BMW Seria 8 Convertible va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului german va beneficia de un plafon din material textil și, cel mai probabil, de motorizările disponibile pe varianta Coupe. În acest caz, cel mai potent Seria 8 Convertible ar urma să ofere 530 CP dintr-un motor V8 de 4.4 litri.

#ElectricChallenge: Cu Nissan Leaf de la București la Sibiu cu o singură încărcare

Mașinile electrice nasc multe provocări. Mai ales în România, unde infrastructura dedicată acestor mașini este imatură. Așa că ce ziceți de un drum București-Sibiu cu un Nissan Leaf, doar cu un plin al bateriei? Reușim?
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Efectul WLTP pe piața din Europa: Opel Corsa, pe primul loc în topul celor mai înmatriculate modele în septembrie. Liderul Volkswagen Golf iese din top 10

Opel Corsa a ocupat primul loc în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în luna septembrie. Pe locul secund s-a clasat Ford Fiesta, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Renault Clio.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Porsche trebuie să plătească acționarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul emisiilor: compania va face apel la decizia instanței

Un tribunal din Germania a ordonat Porsche SE să plătească acţionarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea sa în scandalul emisiilor (Dieselgate), potrivit agenției Reuters. Porsche SE, acționar la Volkswagen, a anunțat că va face apel la decizia instanței.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi | 6 comentarii

Pentru pasionații de aventură: Volkswagen lansează versiunea Tiguan Offroad

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tiguan Offroad. Versiunea dedicată celor care iubesc ieșirile în natură oferă protecții suplimentare, accesorii de caroserie revizuite și sistemul de tracțiune integrală 4Motion standard.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Investiții în tehnologie: Volvo a cumpărat acțiuni la un start-up ce produce stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice

Volvo a anunțat cumpărarea unui pachet de acțiuni la firma FreeWire Technologies, un start-up specializat în producerea de stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice. Detaliile tranzacției nu au fost dezvăluite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Intern | 10 comentarii

Prețurile la carburanți ar putea fi plafonate: autoritățile vor să se asigure că eliminarea supraccizei va avea efecte la pompă

Consiliul Concurentei va analiza împreună cu Ministerul Finanțelor opțiunile prin care să plafoneze prețurile la carburanți în cazul în care va fi eliminată supraacciza de 7 eurocenți pe litru.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 |

Cifra cetanică

Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Reportaj | 32 comentarii

O nouă șansă pentru tehnologia diesel? Prim contact cu hibrizii plug-in diesel-electric care își fac loc în gama Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E

O scurtă călătorie până la Stuttgart ne-a făcut cunoștință cu cele mai noi versiuni hibride plug-in de pe Clasa C, Clasa E și Clasa S. Bonus: am testat primul hibrid electric-hidrogen din lume, experimentul GLC F-Cell.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Informații despre viitoarea generație Land Rover Defender: design exterior cu elemente tradiționale și tehnologii moderne

Britanicii au demarat proiectul pentru viitoarea generație Land Rover Defender. Legendarul model de off-road va miza pe un design care îmbină liniile tradiționale cu stilul modern. Tehnologiile de ultimă oră nu vor lipsi din pachetul pregătit de britanici.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Industrie | 3 comentarii

BMW extinde campania de verificări tehnice anunțată în august: 1.2 milioane de unități în Europa, dintre care 7.200 în România

BMW a anunțat că va face verificări tehnice la 1.2 milioane de mașini diesel din Europa ca urmare a unor potențiale probleme apărute la sistemul de recirculare a gazelor rezultate în urma arderii în galeria de admisie. Dintre acestea, 7.200 de unități sunt din România.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | General | 1 comentariu

Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi: cel mai rapid sedan de pe Nurburgring este gata să-ți ofere senzații unice pe Iadul Verde

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Începând de acum, oferta Jaguar include și un XE SV Project 8, model care oferă 600 CP. Prețul pentru un tur de circuit cu cel mai rapid sedan de la Nurburgring este de 199 de euro.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Industrie | 4 comentarii

Kia și Hyundai vor investi în “robotica viitorului”: costume exoscheletice pentru angajați vor fi testate până la sfârșitul anului

Kia și Hyundai pregătesc investiții consistente în “robotica viitorului” pentru a dezvolta produse care să ușureze munca fizică a angajaților din fabrici. Cei doi constructori vor testa costume exoscheletice menite să îmbunătățească eficiența și să prevină accidentele de muncă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru