Arhiva stiri noiembrie 2018

Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Teasere noi cu viitoarea generație Kia Soul: modelul producătorului asiatic debutează la finalul lunii noiembrie

Noua generație Kia Soul va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul asiatic promite modificări consistente la nivelul motorizărilor, dar și îmbunătățiri în dreptul designului.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

Toyota și COSR se pregătesc de Tokyo 2020: cele mai importante 10 federații sportive olimpice au primit câte un Toyota Proace Verso

Colaborarea la nivel global și local dintre Toyota și mișcarea olimpică și-a derulat un episod nou astăzi. Cele mai importante 10 federații românești cu rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice vor utiliza câte un Toyota Proace Verso.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul McLaren 720S Spider: supercar-ul cu plafon retractabil debutează în 8 decembrie

McLaren a publicat prima fotografie teaser cu viitorul 720S Spider. Modelul producătorului britanic va avea un plafon retractabil de tip hard top și va fi prezentat oficial în 8 decembrie.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

O nouă opțiune de mobilitate pregătită în România: Taxify va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice

Taxify a anunțat că va lansa și în România un serviciu de închiriere de trotinete electrice, similar cu cel disponibil la Paris.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Tuning

Cântecul de lebădă: ABT a prezentat noul Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition cu 735 CP

Casa de tuning ABT Sportsline a publicat primele informații referitoare la RS6+ Avant Performance Nogaro Edition. 735 de cai putere, 920 Nm și puțin peste 3 secunde pentru sprintul 0-100 km/h sunt ingredientele cu care tunerul german salută finalul de carieră al break-ului de performanță.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern | 4 comentarii

Piața românească second-hand scade cu 8% în 2018, însă parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor prind avânt

Deși păstrează încă 3 sferturi din piața auto, zona mașinilor second-hand a frânat în 2018 comparativ cu anul anterior. Scăderea de peste 8% nu este însă resimțită de parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor, care profită de avantaje precum garanția suplimentară și verificarea tehnică a mașinilor pentru a crește și în 2018.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan vrea să reducă influența Renault în cadrul alianței: “Trebuie să revenim la ideea inițială a unei relații de tip win-win”

Japonia s-a arătat deschisă la colaborarea pentru stabilizarea alianței Renault-Nissan, însă un oficial nipon spune că Nissan dorește slăbirea influenței pe care Renault o are în cadrul alianței.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG CLA 35 4Matic, testat sub camuflaj pe Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2019

În prima parte a anului viitor, Mercedes va lansa noua generație CLA. Modelul va fi disponibil și într-o versiune AMG CLA 35. Așa cum probabil intuiți, variantă de performanță va prelua motorul pe benzină de 2.0 litri de 306 CP de pe actualul AMG A35.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Formula 1 | 6 comentarii

Kubica va reveni în Formula 1 după 9 ani și va concura pentru Williams în 2019: anunțul oficial va fi făcut joi la Abu Dhabi

Robert Kubica a ajuns la un acord pentru a concura pentru Williams ca pilot titular în sezonul 2019, iar anunțul oficial va fi făcut joi la Abu Dhabi, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Mitsubishi reacționează la arestarea lui Ghosn: japonezii propun înlăturarea acestuia din postul de președinte

Mitsubishi va propune îndepărtarea lui Carlos Ghosn din posturile de președinte și director reprezentantiv ca urmare a arestării sale în Japonia.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi | 3 comentarii

Detalii despre viitoarea generație BMW M3: noul sedan de performanță va fi oferit cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar conform primelor informații, sedanul de performanță va fi oferit atât într-o configurație cu roți motrice spate, cât și împreună cu un sistem de tracțiune integrală. Totodată, transmisia manuală nu dispare din oferta producătorului german.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Statele Unite vor negocia un nou acord pentru importul mașinilor din Europa: BMW, Mercedes și Volkswagen, invitate la Casa Albă

Oficialii BMW, Mercedes și Volkswagen au fost invitați de președintele Donald Trump la Casa Albă pentru a negocia un nou acord de schimb legat de importurile de mașini din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Premieră: Volvo va veni fără niciun model la Salonul de la Los Angeles și doar cu o “viziune a mașinii viitorului”

Volvo a anunțat că nu va veni cu niciun model în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, fapt ce constituie o premieră pentru constructorul suedez. În schimb, Volvo susține că își va prezenta “viziunea cu privire la redefinirea mașinii viitorului”.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul Mercedes-AMG GT R Pro: ediția limitată debutează la Los Angeles

Mercedes-AMG GT R Pro va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Tot în cadrul evenimentului de peste Ocean, nemții vor aduce și gama AMG GT facelift.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Interviu | 9 comentarii

Directorul biroului de Cercetare și Dezvoltare Renault din București: "Ce facem noi la Dacia este Smart Buy, nu are nimic de-a face cu ideea de ieftin"

Alexander Simionescu a preluat de o jumătate de an conducerea Renault Technologie Roumanie, iar Automarket l-a provocat pe șeful Ingineriei Renault și Dacia la un interviu. Am aflat cum se văd electricele, autonomele și în general marca Dacia din interior.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Formula 1 | 14 comentarii

Alonso exclude revenirea în Formula 1: "Schimbarea regulamentului a mers în direcția greșită"

Fernando Alonso nu intenționează să revină în Formula 1 din cauza regulamentului restrictiv și anticipează că eventualele schimbări pentru sezonul 2021 vor apărea prea târziu pentru o nouă carieră în Marele Circ.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Modele noi

Ferrari 812 ar putea primi o versiune decapotabilă: italienii iau în considerare un plafon de tip "hardtop" asemănător cu cel de pe 488 Spider

Ferrari are în plan lansarea unui 812 decapotabil. Conform surselor apropiate companiei, modelul ar urma să debuteze în prima parte a anului viitor și va folosi un plafon de tip hardtop asemănător cu cel oferit pe 488 Spider.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Drive test | 1 comentariu

Test Drive Nissan Navara 2.3 160 CP N-Connecta - Prieten de nădejde

Nissan Navara nu mai este cel mai nou pick-up din oferta actuală, dar rămâne un partener de bază atunci când avem nevoie de automobil robust pentru cele mai dificile drumuri.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Economic | 2 comentarii

Bentley, puternic afectat de noul standard de emisii: “Impactul WLTP a fost aproape catastrofal”

Bentley a întârziat pregătirea modelelor sale pentru noul standard de emisii WLTP în Europa, iar problemele cauzate de acest lucru au fost “aproape catastrofale”, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul constructorului britanic.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru