Arhiva stiri decembrie 2018

Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Renault lansează linia de accesorii RS Performance dedicată lui Clio RS: elemente de caroserie și echipamente derivate din cele utilizate în motorsport

Renault a introdus linia de accesorii RS Performance pentru Hot Hatch-ul Clio RS. Francezii propun un kit de caroserie derivat din cel al conceptului Clio RS 16 și un pachet de performanță cu accesorii preluate din motorsport. În viitorul apropiat, francezii vor oferi o astfel de linie și pentru Megane RS.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Opel continuă extinderea gamei de modele: SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020

Opel a anunțat că SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020, în timp ce versiunea plug-in hybrid a lui Grandland X va avea 300 de cai putere.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Lotus pregătește cel mai scump și rapid model din istoria companiei: hypercar electric de 2 milioane de lire, produs în ediție limitată

Lotus lucrează la un proiect îndrăzneț ce ar urma să scoată la iveală cel mai rapid și scump model din istoria companiei. Presa britanică susține că Lotus pregătește lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs în doar câteva exemplare.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Audi pregătește versiuni noi pentru SUV-ul electric e-tron: nemții vor o variantă de performanță de 650 CP

Noul SUV electric Audi e-tron va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Nemții pregătesc o variantă de performanță gândită să ofere un maxim de 650 de cai putere. Lansarea acesteia ar urma să aibă loc în prima parte a anului 2020.
Joi, 06 Decembrie 2018 | O lume nebuna | 6 comentarii

Cum reacționează autoritățile din Alaska la un dezastru natural: un drum expres distrus de un cutremur de 7 grade a fost reparat în 4 zile

Un drum expres din apropierea unui aeroport din Alaska a fost reparat în numai 4 zile după ce a fost distrus în urma unui cutremur de 7 grade Richter.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi | 11 comentarii

Detalii despre Volkswagen Passat facelift: sedanul va primi modificări minore de design

Volkswagen Passat va primi câteva schimbări minore de design cu ocazia unui facelift care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Imagini din timpul testelor cu Polestar 1: coupe-ul hibrid de 600 CP se lansează în 2019

Polestar a publicat fotografii noi realizate în timpul testelor cu Polestar 1. Inginerii și piloții se ocupă de ultimele setări în materie de dinamică, coupe-ul hibrid de 600 CP urmând să intre în producția de serie la jumătatea anului viitor.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Economic

Vânzările Dacia în Marea Britanie: creștere de peste 50% în noiembrie, dar scădere de la începutul anului

În noiembrie, Dacia a vândut 2.237 de mașini pe piaţa britanică, în creştere cu 52,59% faţă de perioada similară din 2017. Totuși, de la începutul anului, Dacia a avut vânzări în scădere cu aproape 8% în Marea Britanie.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi RSQ3: motor de peste 400 CP și un kit de caroserie mai agresiv

Noua generație Audi Q3 va avea și versiuni de performanță. Noul SQ3 va fi prezentat în prima parte a anului viitor, în timp ce vârful de gamă RS Q3 ar urma să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Intern | 6 comentarii

Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota Poliției Locale

Primăria Cluj-Napoca a cumpărat mașini electrice pentru Poliția Locală, primele trei vehicule fiind puse în circulație pe data de 1 decembrie. Cele trei Renault Zoe au costat fiecare aproximativ 30.000 de euro, fără TVA.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Tuning

Tratament special din partea Brabus: Mercedes-Benz Clasa A primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

Tunerul german Brabus oferă un pachet de performanță și un kit estetic pentru Mercedes-Benz Clasa A. Motorul de 2.0 litri benzină oferă acum 270 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.9 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Porsche va mări producția lui Taycan: "Primul nostru model electric are cereri peste așteptări"

Porsche a anunțat că va crește producția sportivei electrice Taycan ca urmare a numărului de cereri mult peste așteptările companiei.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Autonomia lui Hyundai Kona Electric a fost recalculată: SUV-ul electric parcurge 449 de kilometri cu o singură încărcare

Organizația independentă care a omologat autonomia SUV-ului electric Hyundai Kona Electric a utilizat o procedură eronată pentru testele în modul urban. Producătorul asiatic a refăcut testele, iar autonomia a scăzut de la 470 de kilometri la 449 de kilometri.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Tesla Model 3 poate fi comandat în principalele țări europene: autonomie de 544 kilometri. Livrările încep în februarie

Tesla Model 3 poate fi comandat și pe principalele piețe europene cu livrare în februarie 2019. Constructorul american anunță o autonomie oficială de 544 de kilometri.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie | 2 comentarii

Volkswagen spune că mașinile diesel și pe benzină vor începe să dispară după 2026: “Vom elimina gradual motoarele cu ardere internă”

Grupul Volkswagen estimează că era motoarelor cu ardere internă este aproape să apună, iar mașinile diesel și pe benzină vor dispărea treptat după anul 2026.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta | 32 comentarii

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Volkswagen ar putea folosi fabricile Ford din SUA: “Suntem în negocieri avansate privind o alianță globală”

Șeful VW, Herbert Diess, a spus că este în discuții avansate cu Ford pentru o alianță globală și că există posibilitatea ca Volkswagen să folosească fabricile constructorului american pentru a produce mașini în Statele Unite.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru