Arhiva stiri decembrie 2018

Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Mini John Cooper Works facelift revine în oferta producătorului britanic: motor pe benzină de 2.0 litri de 231 CP cu filtru de particule

Mini John Cooper Works facelift și Mini John Cooper Works Cabrio facelift revin în oferta constructorului britanic. Cele două versiuni au primit omologarea Euro6d-Temp și vin cu un motor de 2.0 litri de 231 CP echipat cu flitru de particule.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Intern

Alianța Vestului: Timișoara a votat valabilitatea abonamentelor de parcare în oraș pentru șoferii din Arad, Cluj și Oradea

Şoferii din Arad, Cluj și Oradea care şi-au cumpărat abonamente de parcare pe domeniul public în oraşele lor vor putea folosi aceste abonamente şi în Timişoara. Decizia a fost luată în Consiliul Local Timişoara şi este valabilă doar pe bază de reciprocitate, aceasta fiind prima hotărâre a unui primar semnatar al Alianţei Vestului.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Formula 1 | 9 comentarii

McLaren vrea să-l convingă pe Alonso să testeze monopostul pentru 2019: "Experiența lui ne-ar ajuta să-l îmbunătățim"

McLaren încearcă să-l convingă pe Fernando Alonso să testeze monopostul în cadrul sesiunilor de teste de la Barcelona, pentru a beneficia astfel de sfaturile pe care le-ar primi din partea lui.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren a prezentat un P1 GTR inspirat de monopostul lui Ayrton Senna din 1988: versiunea unicat primește modificări de design consistente

Divizia MSO a constructorului britanic McLaren a pregătit un exemplar P1 GTR cu totul și cu totul special. Modelul a primit modificări estetice inspirate de cele ale monopostului McLaren MP4/4 cu care Ayrton Senna câștiga în 1988 primul titlu de campion în Formula 1.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Intern | 38 comentarii

Ce îi deranjează pe șoferii români în trafic: nesemnalizarea la schimbarea direcției, viteza excesivă și folosirea telefonului

Șoferii români sunt deranjați că ceilalți participanți la trafic nu semnalizează schimbarea direcției de mers, conduc cu viteza excesivă și utilizează telefonul mobil, potrivit unui studiu.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Noi motorizări diesel pentru Mercedes-Benz GLE: propulsor de 3.0 litri în versiuni de 272 CP și 330 CP

Mercedes-Benz introduce în gama lui GLE două versiuni noi. Ambele sunt propulsate de motorul diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Varianta GLE 350d 4Matic propune 272 CP, în timp ce vârful de gamă poartă numele de GLE 400d 4Matic și oferă 330 CP.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Tehnologie | 1 comentariu

Jaguar Land Rover a dezvoltat o portieră care se deschide automat la apropierea șoferului: tehnologia permite și controlul prin gesturi

Jaguar Land Rover a dezvoltat o nouă tehnologie ce permite deschiderea automată a portierei atunci când șoferul de apropie de mașină. Tehnologia oferă și posibilitatea controlului prin gesturi.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Orașul electric: Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Rüsselsheim până în 2020

Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Rüsselsheim, până în 2020. Nemții susțin că orașul unde au sediul central va avea cea mai mare concentrație de stații de încărcare din Uniunea Europeană.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Tehnologie

Kia va prezenta în ianuarie tehnologii pentru mașini autonome: sud-coreenii vor să personalizeze spațiul interior pe baza emoțiilor

Kia va prezenta la târgul de tehnologie CES din luna ianuarie o serie de noutăți pentru personalizarea spațiului interior al viitoarelor mașini autonome pe baza emoțiilor.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Economic | 2 comentarii

Vânzări premium în noiembrie: Mercedes-Benz și BMW îmbunătățesc valorile din 2017, în timp ce Audi înregistrează o scădere considerabilă

Luna noiembrie a fost una bună pentru Mercedes-Benz. Constructorul din Stuttgart a comercializat aproape 200.000 de mașini noi. BMW se clasează pe poziția secundă cu circa 190.000 de unități noi, în timp ce Audi completează podiumul cu cele 132.650 de mașini noi vândute la nivel global în noiembrie.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Daimler și BMW negociază un parteneriat tehnic: cei doi constructori ar putea dezvolta platforme comune și tehnologii autonome

Daimler și BMW analizează posibilitatea unui parteneriat tehnic prin care să dezvolte în comun diverse platforme, baterii pentru mașini electrice sau tehnologii autonome, potrivit presei internaționale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Decembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Un teaser nou cu viitorul Toyota Supra: sunetul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri

Toyota a publicat un teaser video cu viitorul Supra, model care debutează la Detroit. Acum, japonezii prezintă sunetul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Conform informațiilor oficiale, unitatea dezvoltată de BMW va oferi "peste 300 CP".
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Oameni si masini

Zborul Cărăbușului

Ce legătură există între noul BMW Seria 8, arcușul unui violoncel și zborul unui cărăbuș? La prima vedere, niciuna. Dar dacă universul complotează pentru ca toate astea să se întâmple în același loc, în același timp și cu persoanele potrivite, lucrurile ar putea prinde sens.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Formula 1

Racing Point, fosta Force India, își prezintă noua identitate și monopostul pentru 2019 în 13 februarie: evenimentul va avea loc în Canada

Racing Point, echipă care a concurat până anul trecut sub numele Force India, își va prezenta noul monopost în 13 februarie. Se anticipează că va fi anunțat inclusiv noul nume oficial al echipei pentru sezonul 2019.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Drive test | 18 comentarii

Test Drive Renault Kadjar facelift 1.3 Turbo - De familie bună

Atunci când ai în familie un frate care se bucură de celebritate, ai și tu o poartă deschisă către succes. Renault Kadjar a simțit asta și a călcat pe urmele fratelui Nissan Qashqai, cel mai vândut SUV compact din Europa. Acum a venit vremea unui facelift, pe care l-am testat în Sardinia.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen cumpără de la Volvo: nemții preiau 75% din WirelessCar, companie suedeză ce dezvoltă sisteme telematice și servicii de conectivitate

Volkswagen a anunțat că va prelua 75% din acțiunile WirelessCar, o subsidiară Volvo ce dezvoltă servicii de conectivitate auto. Tranzacția de aproape 120 de milioane de dolari este așteptată să fie încheiată în prima parte a anului 2019, după aprobarea autorităților de concurență.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Tehnologie | 5 comentarii

Elon Musk detaliază cum va funcționa rețeaua de tuneluri: mașinile vor rula autonom pe un sistem inovator de tractare cu 240 km/h

Elon Musk a dezvăluit că sistemul său de transport bazat pe tuneluri va include un sistem automatizat de tractare prin care mașinile vor ajunge la destinație în mod autonom cu peste 240 km/h.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Bentley pierde teren în fața rivalilor: “Clienții noștri tind să cumpere de la Porsche și Tesla, pentru că oferă mașini electrice”

Aproape 40% dintre clienții Bentley vor să cumpere o mașină electrică, iar o parte din ei se reorientează către Porsche și Tesla, care oferă astfel de modele, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul producătorului britanic.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru