Arhiva stiri martie 2018

Luni, 05 Martie 2018 | Industrie

Toyota împrospătează gama de motoare: nouă unități de propulsie cu 17 versiuni până în 2021. Prima dintre ele apare pe noul Auris

Toyota va lansa o gamă de nouă motoare cu 17 versiuni până în 2021, iar primul dintre acestea va avea 2.0 litri și va fi disponibil pe noua generație Auris, care se va lansa în 6 martie.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG C43 4Matic facelift: modificări exterioare subtile și motor V6 biturbo de 390 CP

Mercedes lansează versiunea AMG C43 4Matic facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modificările exterioare sunt subtile, în timp ce motorizarea V6 de 3.0 litri biturbo oferă acum 390 de cai putere.
Luni, 05 Martie 2018 | Industrie

Interzicerea mașinilor diesel în orașe are deja efecte: doar 32% dintre mașinile vândute în februarie au fost diesel

Doar 32.5% dintre mașinile comercializate în Germania în luna februarie au avut propulsie diesel, în timp ce unitățile cu motoare pe benzină au ajuns la aproape 63%.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Luni, 05 Martie 2018 | Tehnologie | 3 comentarii

Porsche deschide discuția despre viitorul "zburător" al mașinilor: "În loc să conduci 30 de minute, ai zbura 3 minute și jumătate"

Deși diferite companii au prezentat în ultimii ani concepte de "mașini zburătoare", producătorii auto nu au intrat în hora discuțiilor de acest tip. Directorul de Vânzări Porsche atacă însă subiectul într-un interviu acordat unei publicații germane.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Teaser video pregătit de Bugatti: constructorul din Molsheim aduce la Geneva un Chiron special

Bugatti a publicat un teaser video cu surpriza pregătită pentru Salonul Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, constructorul din Molsheim pregătește lansarea unui Chiron Super Sport.
Luni, 05 Martie 2018 | Masini autonome | 1 comentariu

Toyota vrea să înființeze o companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome: TRI-AD va fi rezultatul unei investiții de 2.8 miliarde de dolari

Toyota și doi dintre furnizorii săi vor să investească aproximativ 2.8 miliarde de dolari într-o nouă companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome.
Luni, 05 Martie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Monstru cu iz est-european: cum merge un Yugo din 1988 dotat cu motor V8 de 5.3 litri

Yugo a fost mașina tradițională a fostei Iugoslavii. Produs de Zastava începând cu 1977, Yugo a ajuns și în Statele Unite, acolo unde un exemplar își prelungește viața cu o grefă neașteptată: un motor V8 de 5.3 litri.
Duminica, 04 Martie 2018 | Video | 6 comentarii

VIDEO: Pledoarie pentru anvelopele de iarnă. Un Porsche 911 Turbo se chinuie cu pneuri de vară pe o urcare înzăpezită, în ciuda faptului că are tracțiune integrală

Există momente în viață în care tracțiunea integrală nu te ajută cu nimic dacă anvelopele nu se adaptează corect la mediu. A simțit-o pe propria piele posesorul acestui Porsche 911 Turbo.
Duminica, 04 Martie 2018 | O lume nebuna

"Talent" precoce: un american de doar 10 ani, arestat pentru tentativă de furt auto

Un băiat de doar 10 ani din Florida a fost arestat de Poliție după ce a încercat să fure două mașini din parcarea unui dealer auto. Și nu ați aflat decât începutul.
Duminica, 04 Martie 2018 | General | 3 comentarii

"I Am Paul Walker": Studiourile Paramount pregătesc un documentar despre viața și moartea actorului american din Fast and Furious

Accidentul mortal în urma căruia actorul Paul Walker și-a pierdut viața în 2013 va fi parte a unui ducomentar pregătit de studiourile americane Paramount.
Sambata, 03 Martie 2018 | Industrie | 9 comentarii

Mașini "curate", producție "murdară": fabrica Tesla din Fremont, California, a fost amendată pentru emisii ilegale de oxizi de azot

Autoritățile din California au amendat Tesla cu 140.000 de dolari din cauza emisiilor NOx peste limita admisă în perioada 2013-2016 în urma producției de mașini la fabrica Fremont, care asamblează Model S, Model X și Model 3. Tesla dă vina pe "greaua moștenire" GM și Toyota.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 03 Martie 2018 | Tehnologie | 1 comentariu

Reinventarea unui clasic: motorul rotativ Mazda va reveni în 2019 sub forma unui prelungitor de autonomie pe primul model electric al mărcii

Soluția cuplării unei mașini electrice cu un motor termic de dimensiuni reduse care să ofere o prelungire a autonomiei în caz de nevoie va fi aplicată și de Mazda în 2019. Range extender-ul va fi însă inedit: un motor rotativ de dimensiuni compacte.
Vineri, 02 Martie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Noua generație Audi Q3, surprinsă în teste în Scandinavia: modelul va crește în dimensiuni pentru un confort sporit

Noua generație Audi Q3 a fost observată sub camuflaj în timul unor teste efectuate pe zăpadă în Scandonavia, înainte ca producția să înceapă la uzina din Ungaria în cursul acestui an.
Vineri, 02 Martie 2018 | Intern | 1 comentariu

Producția Ford, de trei ori mai mare în ianuarie: americanii au produs 11.000 de unități Ecosport la Craiova

Ford Ecosport a avut o producție de 11.000 de unități la uzina de la Craiova în luna ianuarie, în creștere semnificativă comparativ cu valorile anterioare de producție ale fabricii.
Vineri, 02 Martie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Volvo S60: partea frontală, dezvăluită sub camuflaj

CEO-ul Volvo a publicat pe rețelele sociale prima imagine cu noua generație S60, care apare sub camuflaj în timpul unor teste efectuate în Norvegia.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini autonome

Aston Martin vrea un “frate mai mare” pentru supraviețuire: britanicii caută investitori pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome

Aston Martin caută un “frate mai mare” care să ajute compania să investească în dezvoltarea tehnologiilor autonome, astfel încât să-și asigure supraviețuirea în industria auto, potrivit șefului Andy Palmer.
Vineri, 02 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Touareg: primele imagini oficiale cu interiorul SUV-ului german

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generații Touareg. SUV-ul constructorului german va integra o planșă de bord digitală alcătuită din două ecrane (12 și 15 inch). Debutul oficial are loc în 23 martie.
Vineri, 02 Martie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Lamborghini Huracan Performante Spyder: supercar-ul producătorului italian debutează la Geneva

Lamborghini va expune noul Huracan Performante Spyder în cadrul Saloului Auto de la Geneva. Primul teaser video a fost deja publicat, însă informațiile complete vin în 6 martie. Cel mai probabil, supercar-ul italienilor va avea 640 de cai putere și 600 Nm.
Vineri, 02 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes CLA Shooting Brake Night Edition: elemente de design din gama AMG și jante din aliaj de 18 inch

Mercedes CLA Shooting Brake va primi un pachet Night Edition care va include elemente de design împrumutate din gama AMG și jante din aliaj de 18 inch.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru