Arhiva stiri aprilie 2018

Luni, 23 Aprilie 2018 | Formula 1 | 37 comentarii

Hamilton admite că Mercedes nu mai are cel mai rapid monopost de pe grila: "Titlul va fi mai greu de cucerit decât în trecut"

Lewis Hamilton a admis că Mercedes este a doua sau a treia echipă a momentului în Formula 1, motiv pentru care titlul mondial va fi mai greu de cucerit decât în sezonul precedent.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Concepte

Volvo S90 Ambience: concept de ambianță interioară care combină elemente vizuale, sunete și parfumuri pentru confortul pasagerilor

Volvo a lansat un concept inedit de ambianță interioară care îmbină elemente vizuale, sunete și parfumuri pentru relaxarea pasagerilor din spate. În viitor, acesta va fi oferit pe Volvo S90 în special în China.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Prima fotografie oficială cu Skoda Kamiq: SUV-ul dedicat pieței din China va fi prezentat în 25 aprilie

Skoda a publicat prima imagine oficială cu viitorul Kamiq. "SUV-ul de oraș" va fi comercializat exclusiv pe piața din China, iar prezentarea oficială va avea loc în 25 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful motoarelor Porsche, arestat în Germania: oficialul este acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate

Poliția din Germania l-a arestat pe Joerg Kerner, cel care supraveghează dezvoltarea motoarelor de la Porsche, sub acuzația că oficialul ar fi fost implicat în scandalul manipulării emisiilor diesel de către grupul Volkswagen.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Economic | 1 comentariu

Declinul diesel: Nissan va concedia sute de angajați de la fabrica din Sunderland, din cauza vânzărilor slabe

Nissan se pregătește să dea afară câteva sute de angajați ai fabricii sale din Sunderland, Anglia, în contextul scăderii vânzărilor ca urmare a declinului motoarelor diesel din Europa, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Seat anunță planurile pentru Cupra: sub-brandul va avea 7 modele, inclusiv cu versiuni hibride și electrice

Seat va lansa 7 modele sub brandul Cupra, iar acestea vor include și versiuni plug-in hybrid și electrice, iar în viitor și-ar putea face apariția și modele Cupra de sine-statatoare.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre viitoarea generație Ford Focus ST: Hot Hatch-ul ar putea primi motorul de 2.3 litri de pe actuala versiune RS

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni, iar acum avem primele informații despre versiunea ST. Hot Hatch-ul pregătit de americani ar urma să debuteze la începutul lui 2019, iar sub capotă ar putea avea motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XE Landmark Edition: jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie pentru noua ediție specială

Jaguar a lansat ediția specială Landmark Edition pentru modelul XE, care se bazează pe versiunea sportivă R-Sport și include jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Economic | 8 comentarii

Francezii și tăierea costurilor: 3.700 de angajați Opel urmează să fie puși pe liber în Germania

Grupul Peugeot-Citroen vrea să taie posturile a 3.700 de angajați Opel în Germania, până în 2020, printr-un program de plecări voluntare și pensionări anticipate. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al angajaților Opel.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Motorsport

Volkswagen a prezentat ID R Pikes Peak: conceptul electric produce 680 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.25 de secunde

Volkswagen a prezentat noul ID R Pikes Peak. Conceptul pregătit să concureze în cursa de la Pikes Peak are două motoare electrice care produc 680 CP și 650 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/g are loc în 2.25 de secunde.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Concepte | 3 comentarii

Teaser pentru BMW iX3: conceptul SUV-ului electric se lansează în 25 aprilie

BMW a publicat un teaser video în care confirmă lansarea conceptului electric iX3 la Salonul Auto de la Beijing în 25 aprilie.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity se extinde: Volvo, Tesla, FCA, PSA și Jaguar vor să intre în rețeaua europeană de stații de încărcare pentru mașinile electrice

După BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, au apărut alți producători auto care vor să contribuie la dezvoltarea celei mai mari rețele europene de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Volvo, Tesla, Fiat-Chrysler, Peugeot-Citroen și Jaguar Land Rover poartă discuții pentru intrarea în proiectul Ionity.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Aprilie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Jaguar F-Pace SVR: o mulțime de efecte speciale în cel mai nou spot video dedicat SUV-ului de 550 CP

Jaguar a publicat un spot video dedicat noului SUV F-Pace SVR. Multe cadre agresive, dar și o mulțime de efecte speciale fac parte din pachetul de promovare. Sub capotă, SUV-ul britanic are un V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Drive test | 25 comentarii

Test Drive Mercedes-Benz Clasa A A200 - Contemporan

Mercedes-Benz Clasa A se modernizează în 2018 și reușește să devină cel mai tehnologizat model de clasă compactă de pe piață. Am testat noua generație Clasa A în Croația și vă spunem cum a reușit Mercedes să transforme mașina în reperul absolut al segmentului la nivel tehnologic.
Duminica, 22 Aprilie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Mercedes-Benz a început producția noii generații Clasa A: modelul de clasă compactă este asamblat în cadrul fabricii din Rastatt, Germania

A început producția noului Mercedes-Benz Clasa A. Pentru moment, nemții vor asambla modelul de clasă compactă în cadrul fabricii din Rastatt, Germania. În a doua parte a anului, Clasa A va fi produs și în Ungaria și Finlanda.
Duminica, 22 Aprilie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Întâlnire între titani: BMW M5 și Mercedes-AMG E 63 S, față în față pe circuit

Jurnaliștii publicației AutoExpress au pus pe același circuit un BMW M5 și un Mercedes-AMG E 63 S. Ambele modele de performanță vin cu motoare V8 și cu puteri apropiate. Bavarezul oferă 600 CP, în timp ce modelul din Stuttgart are la dispoziție 612 CP.
Sambata, 21 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii noi despre versiunea de serie a lui Audi e-tron: SUV-ul electric va avea o autonomie de peste 400 de kilometri

Audi oferă informații noi despre versiunea de serie a lui e-tron prototype. SUV-ul electric este așteptat să debuteze la finalul anului, iar oficiailii Audi spun că acesta va avea o autonomie de peste 400 de kilometri (sistem WLTP).
Sambata, 21 Aprilie 2018 | General | 1 comentariu

Performanță pe Iadul Verde: Porsche 911 GT3 RS facelift a parcurs circuitul de la Nurburgring în mai puțin de 7 minute

Porsche 911 GT3 RS facelift a reușit să parcurgă un tur pe circuitul de la Nurburgring în 6 minute și 56.4 secunde. Modelul constructorului german are 520 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Intern

Ford Mustang facelift este disponibil în România: start de la 38.800 de euro

Ford Mustang facelift este disponibil și în România. Prețul de pornire pentru muscle car-ul Ovalului Albastru este de 38.800 de euro. Americanii oferă două motorizări, un 2.3 litri de 290 CP și un V8 de 5.0 litri capabil să producă 450 CP.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Formula 1 | 24 comentarii

Ricciardo nu a fost contactat de Ferrari sau Mercedes: "Următorul meu contract va avea o durată de doi ani"

Daniel Ricciardo nu a fost contactat de rivalii de la Ferrari sau Mercedes pentru 2019, însă susține că următorul său contract va avea o durată de doi ani, întrucât regulamentul pentru 2021 este incert.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru