Arhiva stiri aprilie 2018

Luni, 16 Aprilie 2018 | Advertorial

(P) Continental își extinde gama de anvelope de vară

În acest an, Continental și-a extins gama de anvelope de vară și mai mult. Noul portofoliu include peste 210 articole noi. Au fost lansate dimensiuni noi pentru mașinile sport, autoturismele de clasă medie și de lux, mini și subcompacte. Așadar, producătorul german de anvelope oferă acum cea mai largă gamă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale ușoare.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla are un nou rival în segmentul camioanelor electrice: Volvo FL Electric are autonomie de 300 km

Volvo Trucks a dezvăluit camionul electric FL Electric, care poate ajunge la o autonomie de 300 de kilometri și este dedicat distribuției de produse în orașe.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Drive test | 13 comentarii

Test Drive Honda Civic 1.0 Turbo CVT - Schimbare de percepție

Noi, românii, suntem înnebuniți după mașinile cu transmisie manuală. Dar traficul cotidian ne-a făcut să iubim din ce în ce mai mult transmisiile automate. Ajungem noi, românii, să ne schimbăm percepțiile cu o cutie CVT instalată pe o japoneză?
Luni, 16 Aprilie 2018 | Tehnologie

Grupul Volkswagen testează un sistem de parcare autonomă: tehnologia va debuta pe modelele de serie în 2020

Grupul Volkswagen testează un sistem de parcare autonomă în aeroportul din Hamburg. Nemții își doresc ca această tehnologie să fie introdusă pe modelele de serie începând cu 2020.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Concepte

DS X E-Tense: noul concept electric va prezenta viziunea mărcii pentru anul 2035

DS a publicat un teaser care anunța prezentarea unui concept electric pe nume X E-Tense care va dezvălui viziunea mărcii franceze pentru anul 2035.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Intern | 3 comentarii

Volkswagen va deschide un Concept Store în România: nemții au ales un centru comercial din București

Volkswagen va deschide un Concept Store în centrul comercial Plaza România din București. Prin intermediul noului showroom, Volkswagen își dorește să se apropie și mai mult de consumatorii din România.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Peugeot 208 ar putea rămâne fără versiune cu 3 uși: vânzările slabe vor avea ca efect inclusiv renunțarea la 208 GTI

Peugeot a decis să renunțe la versiunea cu 3 uși a subcompactei 208, ceea ce va conduce inclusiv la eliminarea din gamă a lui 208 GTI, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în acest an: un prototip al modelului de performanță a fost testat la Nurburgring

Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în ultimul trimestru din 2018 și va avea o producție limitată la 210 exemplare. Până la momentul lansării, un prototip Rapide AMR a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Toyota România a chemat în service peste 1.600 de mașini: probleme la modelele echipate cu airbag Takata

Toyota a anunțat că, în luna martie a acestui an, au fost chemate în service 1.639 de autovehicule din România, din cauza problemelor la unitățile echipate cu airbag-urile Takata.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Efectul Dieselgate: Uniunea Europeană vrea ca producătorii auto să fie dați în judecată mai ușor de către clienții înșelați

Uniunea Europeană pregătește mai multe măsuri de protecție pentru consumatori, astfel încât aceștia să dea în judecată mai ușor producătorii auto care îi înșală, cu referire la Volkswagen și scandalul Dieselgate.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Volkswagen vrea să producă anual 500.000 de baterii pentru mașinile electrice: nemții vor folosi o fabrică înființată în 1938

Volkswagen a anunțat un plan prin care vrea să livreze anual 500.000 de baterii pentru viitoarele sale mașini electrice. Producția va începe în cadrul fabricii germane din Braunschweig, înființată în 1938.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Formula 1 | 124 comentarii

Ricciardo a câștigat cursa din China după patru depășiri pe final! Bottas și Raikkonen, podium după un acroșaj între Vettel și Verstappen

Daniel Ricciardo a câștigat cursa de la Shanghai pentru Red Bull după ce a efectuat patru depășiri spectaculoase pe final datorită unei strategii inspirate la boxe. Valtteri Bottas și Kimi Raikkonen au completat podiumul, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen s-au acroșat pe circuit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Formula 1 | 30 comentarii

Vettel va pleca din pole position în cursa din China! Raikkonen pe locul 2, în fața lui Bottas și Hamilton

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Shanghai și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Kimi Raikkonen, în timp ce Mercedes a ocupat următoarele două locuri prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Industrie | 9 comentarii

Jaguar Land Rover, gata să reducă producția și să dea afară 1.000 de angajați: britanicii se confruntă cu scăderea dramatică a vânzărilor

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să taie 1.000 de joburi și să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzărilor foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Modele noi

Automobili Pininfarina pregătește primul său model: hypercar electric cu tehnologie de Formula E și autonomie de 500 de kilometri

Italienii de la Automobili Pininfarina au anunțat că primul model al noului brand va fi un hypercar electric ce va folosi tehnologia din Formula E și va avea o autonomie de până la 500 de kilometri. Noua companie susține că hypercarul va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde pentru un preț de “doar” 2 milioane de euro.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Formula 1 | 7 comentarii

Ferrari a identificat problema de la accidentul de la boxe din Bahrain: un senzor a interpretat greșit datele

Ferrari a dezvăluit că un senzor care a interpretat greșit că schimbul de pneuri al lui Kimi Raikkonen din cursă din Bahrain s-a încheiat cu succes a stat la originea accidentului în urma căruia un mecanic și-a rupt un picior.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Concepte

Teaser pentru o lansare misterioasă sub brandul Mercedes-Maybach: germanii pregătesc un concept de lux

Mercedes-Maybach va lansa la sfârșitul lunii aprilie un concept de lux anticipat de prezentarea unui teaser video de 30 de secunde.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Lamborghini Aventador SV J, surprins pe circuitul german de la Nurburgring

Lamborghini pregătește o ediție specială Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze până la finalul anului curent. Italienii pregătesc elemente aerodinamice noi și mai multă putere pentru motorul V12.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus are planuri de dezvoltare pentru LS: limuzina ar putea primi o versiune hibridă mai puternică

Lexus LS ar putea primi în viitorul apropiat o nouă versiune hibridă, iar oficialii mărcii se gândesc inclusiv la posibilitatea unei variante integral electrice.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Economic

Vânzări premium în primele trei luni ale anului: Mercedes-Benz s-a apropiat de 600.000 de unități, în timp ce Audi nu a trecut de 500.000 de livrări

Mercedes-Benz domină clasamentul vânzărilor premium. Constructorul din Stuttgart a raportat 594.304 mașini vândute în primul trimestru. BMW se clasează pe poziția secundă cu 517.447 de unități, în timp ce Audi completează podiumul cu cele 463.800 de mașini vândute în primele trei luni ale anului.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru