Arhiva stiri iulie 2018

Luni, 09 Iulie 2018 | Formula 1 | 44 comentarii

Mercedes acuză Ferrari de "acte premeditate sau incompetență" după accidentele din ultimele curse: "Tacticile lor sunt interesante"

Toto Wolff susține că accidentele provocate de Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen în ultimele două curse sunt rezultatul unor "acțiuni premeditate" sau a "incompetenței", însă Lewis Hamilton susține că a rezolvat conflictul.
Luni, 09 Iulie 2018 | Intern | 9 comentarii

Proiect inedit pentru București: un weekend pe an fără mașini. Încălcarea interdicției, sancționată cu amendă de până la 2000 lei

Un proiect inedit prevede că circulația mașinilor va fi interzisă un weekend pe an în București, în jurul datei de 1 septembrie, ca măsură pentru reducerea poluării și a aglomerației.
Luni, 09 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează viitorul X4 M pe circuitul german de la Nurburgring: SUV-ul de performanță debutează în acest an

În urmă cu câteva luni, BMW a prezentat noul X4. SUV-ul poate fi comandat și în România, cea mai potentă versiune având indicativul M40d (326 CP/680 Nm). Până la finalul anului, nemții vor lansa și varianta X4 M care va avea un motor pe benzină de 450 CP.
Luni, 09 Iulie 2018 | Intern | 2 comentarii

Proiect de lege: birou unic pentru înmatricularea mașinilor la RAR

Un proiect de lege depus la Parlament prevede reducerea birocrației pentru înmatricularea mașinilor prin apariția unui birou unic în cadrul sediilor Registrului Auto Român unde să se proceseze toate documentele.
Luni, 09 Iulie 2018 | General | 2 comentarii

Premieră pentru publicul din Europa: Bentley Bentayga Pikes Peak va putea fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed

Bentley Bentayga a devenit cel mai rapid SUV de serie care a concurat la Pikes Peak, iar exemplarul care a reușit această performanță va putea fi admirat de publicul aflat la Goodwood Festival of Speed. În cadrul evenimentului, producătorul britanic expune și noile Continental GT și Continental GT3.
Luni, 09 Iulie 2018 | Industrie | 7 comentarii

Nissan a descoperit noi nereguli la inspecțiile mașinilor sale produse în Japonia: măsurători eronate privind emisiile și consumul de carburant

Nissan a anunțat descoperirea unor noi nereguli privind inspecțiile mașinile sale produse în Japonia, pentru a doua oară în ultimul an. Potrivit japonezilor, datele privind emisiile și consumul de carburant au fost alterate, iar rezultatele au fost trimise către autorități.
Luni, 09 Iulie 2018 | Intern

Tichetele Rabla Plus pentru mașini electrice, aproape să fie epuizate: doar 20% din suma inițială mai este disponibilă

Bugetul programului Rabla Plus a fost epuizat în proporție de 80%, în timp ce o eventuală suplimentare a bugetului pentru programul Rabla Clasic este incertă.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Hot-Hatch-ul viitorului: noua generație Peugeot 208 GTi va avea și o versiune electrică

Viitoarea generație Peugeot 208 va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019. Modelul producătorului francez va primi atât versiuni cu motoare cu combustie internă, cât și o variantă electrică. Hot Hatch-ul 208 GTi va fi și el disponibil într-o versiune electrică.
Luni, 09 Iulie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Audi a finalizat analiza motoarelor V6 TDI de pe noile A8, A7, A6 și Q8: "Nu există niciun fel de probleme cu emisiile"

Audi a finalizat o analiză internă care a vizat verificarea motoarelor V6 TDI care echipează inclusiv noile A8, A7, A6 și Q8 și susține că nu a găsit nereguli la software.
Luni, 09 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Taycan, primul model electric de serie al mărcii, surprins în timpul testelor: lansarea pe piață are loc în 2019

Porsche Taycan, primul model electric al mărcii, va fi lansat pe piață în 2019. Modelul va fi echipat cu două motoare electrice capabile să genereze 600 CP. 500 de kilometri este autonomia anunțată de Porsche, valoare calculată conform standardului NEDC.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Audi SQ8 va fi prezentat în decembrie: SUV-ul coupe de performanță va primi motorul diesel V8 de 435 CP

Viitorul Audi SQ8 va fi prezentat în decembrie. SUV-ul producătorului german va primi un motor V8 diesel de 435 de cai putere și 900 Nm, iar surse apropiate companiei spun că am putea vedea și o variantă cu propulsor pe benzină.
Luni, 09 Iulie 2018 | Siguranta | 2 comentarii

Tesla Model S a ratat un test de frânare automată de urgență. Compania pune la îndoială acuratețea testului

Un institut din Luxemburg care se ocupă de calitatea produselor a anunțat că un Tesla Model S a ratat testul de frânare automată de urgență, însă compania americană pune la îndoială modul în care a fost realizat testul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini autonome

După BMW, Mercedes: constructorul german a primit “undă verde” la teste cu mașini autonome în China

Daimler a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, fiind primul constructor european cu o astfel de licență în capitala Beijing, potrivit unui anunț al grupului german.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție în 2021: conceptul electric are 600 CP și autonomie de 500 de kilometri

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție cel târziu în 2021, potrivit unor furnizori ai constructorului german, care susțin că vânzările noului model vor începe în același an. În varianta de concept, Cross Turismo oferă 600 de cai putere și o autonomie de peste 500 de kilometri.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Formula 1 | 96 comentarii

Spectacol la Silverstone: Vettel a câștigat cursa, Hamilton pe locul doi după un acroșaj cu Raikkonen în primul tur

Sebastian Vettel a obținut victoria la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în finalul cursei, iar Lewis Hamilton a obținut locul doi în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda faptului că cei doi rivali s-au acroșat în primul tur.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3: modelul va fi prezentat în 2019

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi prezentat în 2019 și va beneficia de sisteme autonome de nivel 3.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi | 4 comentarii

Lamborghini vrea să bată recordul pe Nurburgring realizat de Porsche 911 GT2 RS: viitorul Aventador SV J este arma potrivită

Lamborghini dezvoltă o versiune specială a supercar-ului Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze în acest an. Conform zvonurilor, italienii vor să bată recordul lui Porsche 911 GT2 RS de pe circuitul german de la Nurburgring.
Sambata, 07 Iulie 2018 | Formula 1 | 22 comentarii

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Vettel pentru numai 0.044 secunde! Raikkonen și Bottas, pe a doua linie a grilei

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Silverstone și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Sebastian Vettel. Cei doi sunt urmați de Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.
Sambata, 07 Iulie 2018 | Modele noi

Hyundai i30 N Fastback, surprins în timpul testelor: modelul de performanță debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

Hyundai testează viitorul i30 N Fastback pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să primească un pachet estetic agresiv și un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru