Arhiva stiri ianuarie 2019

Joi, 10 Ianuarie 2019 | Industrie

Detaliile alianței VW-Ford, așteptate din 14 ianuarie: anunțul ar urma să fie făcut la salonul de la Detroit

Volkswagen și Ford vor dezvălui în curând detaliile alianței lor extinse, anunțul urmând să fie făcut săptămâna viitoare la Detroit, în cadrul salonului auto ce se desfășoară în perioada 14-27 ianuarie, potrivit unor surse apropiate de cele două companii și citate de Reuters.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Stephane Peterhansel câștigă etapa a treia, în timp ce Sainz și Loeb au întâmpinat probleme majore

Etapa a treia a Raliului Dakar l-a avut în prim-plan pe Stephane Peterhansel (Mini, X-Raid). Mr. Dakar se impune în fața lui Nasser Al-Attiyah (Toyota) și a lui Jakub Przygonski (Orlen X-Raid). Loeb și Sainz pierd minute bune din cauza unor erori.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: modelul cu peste 480 CP debutează la Detroit

Lexus a publicat primul teaser video cu viitorul RC F Track Edition, model care va fi expus la Detroit. Versiunea specială va primi elemente de caroserie inspirate din cele folosite pe varianta de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 cu peste 480 CP.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Motorsport

Raliul Dakar 2019: Toyota și Mini se luptă pentru supremație în cea mai dură competiție de rally raid din lume

Cea mai dificilă competiție de rally raid din lume a debutat la începutul săptămânii. Raliul Dakar 2019 se desfășoară exclusiv în Peru, iar concurenții vor avea de parcurs peste 5.500 de kilometri. Și în acest an, România este reprezentantă de rider-ul Mani Gyenes.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Formula 1 | 9 comentarii

Red Bull susține că motorul Honda va avea o putere apropiată de Ferrari și Mercedes: "Suntem foarte optimiști în privința performanței"

Oficialii Red Bull afirmă că Honda a înregistrat progrese majore în dezvoltarea motorului și că performanțele acestuia vor fi foarte apropiate de cele înregistrate de rivalii de la Mercedes și Ferrari.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Intern | 5 comentarii

Dacia investește 100 de milioane de euro pentru mărirea producției de la Mioveni: "Vom angaja încă 300 de persoane"

Dacia va investi 100 de milioane de euro pentru a crește producția uzinei de la Mioveni la 406.000 de unități până la sfârșitul anului 2020, iar ulterior va angaja încă 300 de persoane.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mazda MX-5 30th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster din lume

Mazda a publicat prima imagine teaser cu viitorul MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Chicago.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie | 7 comentarii

Ultimatum pentru Bentley de la VW: britanicii au cel mult 2 ani să devină profitabili

Principalii acționari ai grupului Volkswagen au transmis un ultimatum către Bentley. Constructorul britanic are cel mult doi ani să scape de pierderi și să treacă pe profit, altfel va suporta consecințele. Numai că, deocamdată, șefii VW nu au spus care vor fi eventualele consecințe.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Masini autonome

Toyota Guardian: japonezii prezintă un sistem autonom pentru mașini care intervine doar în situații de urgență

Toyota dezvoltă un sistem autonom care colaborează cu șoferul și intervine doar în anumite situații pentru a evita producerea unor accidente.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi | 21 comentarii

Update: Imagini noi cu viitorul BMW Seria 7 facelift: modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

Viitorul BMW Seria 7 facelift a "ajuns pe internet" înainte de prezentarea oficială. Imaginile au fost realizate în cadrul unui eveniment privat, iar la scurt timp, modelul a apărut și în configuratorul producătorului bavarez.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Porsche 911 Cabrio, imagini și informații oficiale: motor de 450 CP și 12 secunde pentru plierea plafonului din material textil

Porsche a prezentat noul 911 Cabrio. Modelul constructorului german va fi disponibil în versiunile Carrera S și Carrera 4S, iar plafonul din material textil poate fi operat până la viteze de 50 km/h.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Concepte

Hyundai Elevate: concept pentru o mașină pentru misiuni de salvare capabilă să parcurgă orice suprafață de teren

Hyundai Elevate reprezintă viziunea constructorului asiatic pentru o mașină cu picioare flexibile capabilă să parcurgă orice suprafață de teren. Un astfel de vehicul este ideal pentru misiuni de salvare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen are un nou brand în grup: divizia Elli va oferi energie din surse regenerabile și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice

Grupul Volkswagen se extinde cu un nou brand, Elli (electric life), prilej cu care nemții atacă și piața de energie. Divizia Elli promite să livreze energie din surse regenerabile, dar și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Nissan Leaf e+ Limited Edition: noua versiune are motor de 217 CP și autonomie de 385 km, dar este limitată la 5.000 de unități

Nissan Leaf a primit o ediție limitată numită e+ care oferă o autonomie de 385 de kilometri și un motor electric de 217 CP, însă aceasta va fi comercializată în Europa în numai 5.000 de unități.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi | 19 comentarii

Noul Mercedes-Benz CLA: design revizuit, dimensiuni mai mari și sistem multimedia cu control prin gesturi

Noua generație Mercedes-Benz CLA a fost prezentată în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show. Modelul de clasă compactă are acum un design revizuit, dimensiuni mai mari comparativ cu vechea generație și tehnologie preluată de la Clasa S.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Formula 1 | 26 comentarii

Ferrari l-a concediat pe șeful Maurizio Arrivabene: italianul a fost înlocuit de directorul tehnic Mattia Binotto

Ferrari a anunțat înlocuirea șefului Maurizio Arrivabene cu Mattia Binotto, care în ultimii ani a fost directorul tehnic al echipei. În plus, Pascal Wehrlein, fostul pilot sprijinit de Mercedes, va lucra în simulatorul Scuderiei.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Ford va lansa un nou SUV în 2020: noul model ar putea înlocui Ecosport

Ford a început testele cu un nou SUV misterios de mărimea unui Focus care va fi lansat pe piață în 2020. Noul model ar putea deveni înlocuitorul lui Ecosport, SUV-ul produs exclusiv la uzina de la Craiova.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic | 10 comentarii

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Intern | 9 comentarii

Autostrada Sibiu - Pitești a primit acordul de mediu: există 51 de zone cu risc de alunecări de teren

Ministerul Mediului a emis acordul de mediu pentru autostrada Sibiu - Pitești și a identificat 51 de zone în care există pericolul unor alunecări de teren.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru