Arhiva stiri martie 2019

Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor: modelul de segment mediu va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz Clasa C, modelul care an de an reușește performanțe excelente în materie de vânzări, va primi o generație nouă în 2020. Conform primelor informații, nemții pregătesc mici modificări estetice și un interior mult mai modern.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Toate modelele Mercedes-AMG vor primi versiuni plug-in hybrid: primele lansări sunt programate în 2020

Mercedes-AMG a confirmat că toate modelele din gamă vor avea versiuni plug-in hybrid care vor utiliza o variantă îmbunătățită a sistemului EQ Power.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.
Joi, 14 Martie 2019 | Industrie

Restructurări la vârful Renault: 7 membri noi în conducere, iar un apropiat al lui Carlos Ghosn a fost înlăturat

Renault a anunțat o amplă restructurare, cu 7 membri noi în conducerea executivă, astfel încât board-ul a ajuns la un total de 12 persoane. Mai mult, francezii au decis și înlăturarea unui apropiat al lui Carlos Ghosn. Aceste măsuri sunt menite să îmbunătățească “eficiența și profitabilitatea operațiunilor”.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.
Joi, 14 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: modelul german debutează în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model a fost surprins în timpul testelor de iarnă, iar conform unor surse apropiate companiei, prezentarea oficială va avea loc în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Formula 1 | 11 comentarii

Avancronica sezonului 2019 al Formulei 1: previziuni după teste, schimbări de regulament, calendar și transmisiuni TV

Sezonul 2019 al Formulei 1 propune o nouă confruntare între Ferrari și Mercedes, însă Red Bull promite să obțină victorii după trecerea la motoare Honda. Cele 21 de curse pot fi urmărite în direct și pe serviciul de streaming F1 TV Pro.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Modele noi

Detalii oficiale despre viitoarea generație BMW M3: motor de 3.0 litri cu până la 510 CP pentru versiunea Competition

Viitoarea generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP, respectiv 510 CP pe versiunea Competition. Sistemul inteligent M xDrive face parte din oferta nemților.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Economic | 5 comentarii

Volkswagen va renunța la 7.000 de angajați pentru un profit mai mare: nemții vor economii la buget de 6 miliarde de euro în 3 ani

Volkswagen va renunța la un număr de până la 7.000 de angajați, astfel încât să obțină o activitate mai eficientă și un profit mai mare. Nemții vor să economisească aproximativ 6 miliarde de euro în următorii 3 ani.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Primul teaser pentru noul model electric de 40.000 de dolari pregătit de Fisker: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 18 martie

Fisker a publicat un teaser cu noul model electric despre care afirmă că va avea un preț de aproximativ 40.000 de dolari. Mai multe informații tehnice urmează să fie făcute publice în 18 martie.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Martie 2019 | Tehnologie | 10 comentarii

Proiect inedit: Toyota ar putea dezvolta un rover lunar cu echipaj uman pentru agenția spațială japoneză

Toyota intenționează să dezvolte pentru agenția spațială japoneză un rover lunar cu echipaj uman pentru o posibilă misiune pe satelitul natural al Pământului.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Concepte | 3 comentarii

Audi va dezvălui două concepte electrice în acest an: prezentări programate la Shanghai și Frankfurt

Audi va dezvălui două concepe electrice în acest an, câte unul la Shanghai și Frankfurt, potrivit designerului-șef Marc Lichte. Oficialul susține că unul dintre cele două concepte va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.
Miercuri, 13 Martie 2019 | General | 2 comentarii

Bugatti lansează Baby II: vehiculul electric de mici dimensiuni are roți motrice spate, dezvoltă 13 CP și este inspirat de legendarul Type 35.

Bugatti a prezentat noul Baby II, un vehicul echipat cu un motor electric și destinat celor mai înfocați fani ai mărcii. Bugatti Baby II poate fi utilizat atât de copii, cât și de adulți, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Molsheim este de 30.000 de euro plus taxe.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Motive de bucurie în rândul fanilor Mazda: producătorul nipon ar putea lansa un hibrid cu motor rotativ

Motorul rotativ ar putea reveni în oferta Mazda. Japonezii lucrează la un sistem hibrid de propulsie în centrul căruia se află motorul Wankel. Compania își dorește ca acest sistem să fie unul flexibil, iar motorul rotativ să pună în mișcare vehiculul, dar în același timp să aibă rol și de range extender.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie | 10 comentarii

Volvo va lansa în luna iunie ultima generație de motoare diesel: "Probabil că în 5 ani nu vom mai oferi modele diesel"

Volvo a anunțat că în luna iunie va prezenta ultima sa generație de motoare diesel, iar constructorul suedez anticipează că acest tip de propulsie va dispărea complet din gamă într-un interval de cinci sau șase ani.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie | 3 comentarii

Skoda confirmă că 4 țări sunt analizate pentru o nouă fabrică în Europa: “Vom lua o decizie până la jumătatea anului”. România ar fi pe lista scurtă, alături de Bulgaria, Serbia și Turcia

Șeful Skoda a anunțat că pe lista scurtă pentru construcția unei noi fabrici în Europa au mai rămas 4 țări, pe care însă nu le-a numit. Serbia și Turcia au fost date drept câștigătoare în urma unor speculații anterioare, România și Bulgaria fiind și ele printre favorite la un moment dat.
Marti, 12 Martie 2019 | Formula 1 | 10 comentarii

Red Bull pregătește un update pentru prima cursă a sezonului: îmbunatățirile erau planificate pentru China

Red Bull a anunțat că va introduce pe monopost în Australia un update care inițial era planificat pentru Marele Premiu al Chinei, a treia cursă a noului sezon.
Marti, 12 Martie 2019 | Siguranta

Alfa Romeo recheamă în service 60.000 de unități la nivel global: posibilă defecțiune la sistemul Adaptive Cruise Control

Alfa Romeo recheamă în service circa 60.000 de unități Giulia și Stelvio din cauza pericolului ca sistemul Adaptive Cruise Control să nu se dezactiveze sau ca mașina să accelereze chiar și la apăsarea pedalei de frână.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru