Arhiva stiri aprilie 2019

Luni, 22 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi RS7, spionat în timpul testelor: modelul producătorului german va fi prezentat în toamna anului curent

Inginerii și tehnicienii Audi testează viitoarea generație RS7 pe circuitul de la Nurburgring. Modelul de performanță va fi lansat în toamna acestui an și va miza pe motorul V8 de 4.0 litri. Aceleași voci spun că nemții pregătesc și o versiune hibridă.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Intern | 2 comentarii

Noutate legislativă: banii plătiți pe rovinietă pot fi recuperați la vânzarea mașinii dacă noul proprietar cumpără altă rovinietă

Proprietarul care își vinde mașina are de acum posibilitatea de a recupera banii pe rovinietă în cazul în care cumpărătorul achiziționează de asemenea rovienită, iar perioadele de valabilitate se suprapun.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Audi e-tron GTR ar putea înlocui în gamă actualul R8: viitorul model electric va avea aproximativ 670 CP și autonomie de peste 480 de kilometri

Audi R8 nu va primi o generație nouă, dar surse apropiate companiei spun că sportivul din gama nemților va fi înlocuit cu un supercar electric capabil să ofere aproximativ 670 CP. Noul model ar urma să fie "botezat" e-tron GTR, iar acumulatorii de tip solid-state promit o autonomie de peste 480 de kilometri.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford adoptă strategia Toyota pentru hibrizi: "Nu avem nevoie de multe modele electrice pentru a respecta normele de emisii din 2021"

Ford a confirmat că nu intenționează să aibă o gamă bogată de modele electrice, întrucât numeroasele versiuni hibride anunțate recent îi vor permite să respecte normele de emisii care vor intra în vigoare în 2021.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Porsche continuă testele cu viitorul monopost de Formula E: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche a publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor cu viitorul monopost de Formula E. Nemții au testat în Spania alături de piloții Neel Jani și Brendon Hartley. Porsche va debuta în Formula E începând cu sezonul 2019-2020.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Germania vrea să continue stimularea vânzărilor de maşini electrice: bonus de 4.000 de euro până la sfârșitul anului 2020

Germania intenţionează să extindă programul de subvenţii pentru achiziția de noi mașini electrice. Bonusul de 4.000 de euro ar urma să fie acordat până la sfârșitul anului 2020.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Studiu despre eficiența sistemelor hibride Toyota: un Prius parcurge în regim electric 62% din timp și 40% din distanță

O mașină Toyota Prius cu sistem hibrid propulsie parcurge în medie în regim electric peste 62% din timp și peste 40% din distanță, potrivit unui studiu realizat în diverse condiții de trafic în Irlanda.
Luni, 22 Aprilie 2019 | General

Divizia Bentley Home a pregătit câteva piese de mobilier cu ocazia centenarului mărcii: fiecare produs va fi asamblat manual în doar 100 de unități

Bentley Home a lansat trei piese de mobilier cu ocazia centenarului companiei britanice. Noua colecție include un scaun, un birou și un taburet, iar fiecare dintre produse va fi asamblat manual în doar 100 de unități. Colecția pregătită de divizia britanicilor a fost expusă în cadrul Salone del Mobile din Milano.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Concepte

Încă un teaser cu al doilea concept aniversar Citroen: prezentarea oficială va avea loc în 16 mai

Citroen a publicat un nou teaser cu cel de-la doilea concept aniversar pe care îl va prezenta la Paris în 16 mai. Vehiculul este electric, autonom, are inteligență artificială și marchează 100 de ani de istorie pentru brandul francez.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Intern | 1 comentariu

Brandul românesc Flow va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice în toată țara: țintă de 3.000 de unități în 2019

Startup-ul românesc care a creat brandul Flow va lansa luna viitoare un serviciu de închiriere de trotinete electrice, întâi în București și Cluj-Napoca. Serviciul va fi introdus și în Timișoara în vara acestui an și va fi extins ulterior la nivel național.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

BMW M8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring: motor V8 de "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

Viitorul BMW M8 Gran Coupe a fost spionat în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va miza pe același sistem de propulsie pregătit de bavarezi pentru viitorul M8 Coupe: un V8 de 4.4 litri cu "peste 600 CP" și un sistem de tracțiune integrală M xDrive.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Industrie

Nissan i-a făcut plângere penală lui Carlos Ghosn pentru abuz în serviciu: “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri”

Nissan a anunțat că a făcut o plângere penală împotriva lui Carlos Ghosn și îl acuză de abuz în serviciu pe fostul său șef. “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri,” au transmis oficialii constructorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe Nürburgring

Volkswagen ID R este gata să stabilească un nou record, de această dată pe circuitul de la Nürburgring. Nemții au finalizat o sesiune de teste în Franța, pe pista de la Paul Ricard, iar prototipul electric este pregătit să intre pe mâna pilotului Romain Dumas.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Modele noi

Aston Martin prezintă ediția limitată DBS 59: 24 de exemplare DBS Superleggera special create în cinstea victoriei de la Le Mans din 1959

Aston Martin a lansat o ediție specială pentru modelul DBS Superleggera. Colecția DBS 59 cuprinde 24 de exemplare ce au fost create pentru sărbătorirea victoriei Aston Martin în cursa de la Le Mans din 1959.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Drumul care “încarcă” mașinile electrice: Suedia testează o nouă tehnologie de încărcare wireless a electricelor în timpul circulației pe drumurile publice

Suedia a demarat un proiect pilot prin care va testa un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice în timp ce acestea circulă pe un drum public. Pe o distanță de 2 kilometri, bateriile electricelor vor putea fi încărcate prin conectarea la o serie de receptori aflați sub asfalt. Costul acestui proiect este de aproximativ 10 milioane de euro.
Sambata, 20 Aprilie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Studiu european: 54% dintre șoferi spun că neatenția la volan este principala cauză pentru accidentele mortale: 24% dintre ei scriu SMS-uri la volan

Șoferii europeni spun că neatenția la volan este principala cauză pentru producerea accidentelor rutiere mortale. Cei mai mulți conducători auto spun că “stăpânesc arta șofatului” și nu se gândesc la pericole. Aproape toți participanții la trafic sunt de părere că este periculos să scrie SMS-uri la volan, însă 24% dintre ei fac acest lucru.
Sambata, 20 Aprilie 2019 | Masini autonome | 2 comentarii

Uber a atras un miliard de dolari pentru investiții în mașini autonome: americanii vor fi ajutați de Toyota cu scăderea costurilor de producție

Uber a reușit să atragă un miliard de dolari de la mai mulți investitori pentru divizia sa dedicată mașinilor autonome. Printre ei se numără și Toyota, care va ajuta Uber cu scăderea costurilor de producție în următorii 3 ani.
Sambata, 20 Aprilie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Nissan anunță o donație de 100.000 de euro pentru catedrala Notre Dame: japonezii vor să “repare” și relațiile cu Franța

Nissan va dona 100.000 de euro pentru restaurarea catedralei Notre Dame din Paris, afectată puternic de incendiul din 15 aprilie. Gestul constructorului este văzut ca o încercare de reconciliere cu partenerii de la Renault și guvernul francez.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Formula 1 | 8 comentarii

Video: Cum va arată circuitul de Formula 1 din Vietnam: Hanoi va găzdui primul Mare Premiu în sezonul 2020

Circuitul construit la Hanoi care va găzdui Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului începând din 2020 va avea o linie dreaptă de 1.5 kilometri și o viteză de top de 335 km/h, iar constructorul a publicat primul clip care simulează un tur de pistă.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru