Arhiva stiri aprilie 2019

Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Intern | 4 comentarii

Audi SQ2 este disponibil și în România: SUV-ul de performanță pleacă de la 47.800 de euro

Audi a publicat prețul pentru noul SQ2. SUV-ul de performanță pregătit de nemți are un motor de 2.0 litri de 300 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde. Prețul de pornire este de 47.783 de euro.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi oferă primele detalii despre vânzările lui e-tron: peste 600 de unități în Norvegia și aproape 500 de unități în Germania în martie

Audi a anunțat că SUV-ul electric s-a comercializat în peste 600 de unități în Norvegia și în aproape 500 de unități în Germania în prima lună de la lansarea pe piață.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB, surprins în timpul testelor: noul SUV va fi prezentat în toamna anului curent

Peste câteva zile, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Mercedes va prezentat conceptul GLB. Prototipul anunță un nou SUV de serie despre care știm că va fi lansat în toamna acestui an. Acum, unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul testelor.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault și Volvo, invitate să producă mașini electrice în Indonezia: asiaticii promit stimulente financiare și reduceri de taxe pentru investitorii străini

Renault și Volvo au fost invitate de guvernul indonezian să vină să investească în fabrici pentru producția de mașini electrice. Asiaticii au un plan pe termen lung prin care să renunțe la mașinile tradiționale și să treacă la motoare “curate”, oferind stimulente financiare și reduceri de taxe pentru investitorii străini.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Intern | 3 comentarii

Programul Rabla 2019 începe în 12 aprilie: prima de casare rămâne 6.500 de lei, iar bugetul inițial este suficient pentru 35.000 de tichete

Programul Rabla 2019 începe în 12 aprilie și va avea inițial un buget suficient pentru 35.000 de tichete, însă statul promite să dubleze suma în cursul anului. Prima de casare rămâne la 6.500 de lei.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Feature | 27 comentarii

Comparativ de consum: Honda CR-V hibrid vs. Honda CR-V benzină în traficul din București

Care sunt diferențele dintre o motorizare hibrid și una pe benzină? Merită, oare, să plângem după diesel? Am încercat să răspundem la aceste întrebări în cadrul unui test urban, desfășurat alături de noua generație Honda CR-V prezentă în două versiuni: benzină și hibrid.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Siguranta

Rezultate noi la testele de siguranță Euro NCAP: 4 stele pentru Citroen C5 Aircross și 5 stele pentru Range Rover Evoque

Citroen C5 Aircross a primit 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce Range Rover Evoque a obținut calificativul maxim de 5 stele.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Concepte

UPDATE: Primul teaser video cu viitorul concept Mercedes-Benz GLB: SUV-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai

Mercedes-Benz GLB Concept va fi expus în premieră la jumătatea lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conform surselor apropiate companiei, versiunea de serie va putea fi admirată în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție programată în China

Brandul Infiniti al celor de la Nissan va lansa primul model electric în cel mult 3 ani, iar producția va avea loc în China. Viitorul model va fi un sedan de performanță bazat pe conceptul Qs Inspiration.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Economic

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 4.5% în primul trimestru: constructorul german a comercializat peste 1.4 milioane de mașini noi

La finalul primelor trei luni ale anului, Volkswagen a raportat o scădere a vânzărilor cu 4.5%. Situația incertă din China și testele WLTP din Europa sunt principalele cauze care au dus la diminuarea vânzărilor.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu noul Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele teasere cu noul Flying Spur și promite că detaliile complete vor fi dezvăluite în acest an. Viitorul model britanic este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi prezentată la New York: SUV-ul nemților promite mai mult spațiu interior și mai mult confort

Mercedes-Benz va expune noua generație GLS în cadrul Salonului Auto de la New York. Cel mai generos SUV din gama constructorului german va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, va integra noua suspensie adaptivă E-Active Body Control și va beneficia de sisteme de asistare de ultimă generație.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen testează Tiguan R: SUV-ul de performanță va prelua motorul de 2.0 litri și 300 CP de la T-Roc R

Volkswagen efectuează în prezent o serie de teste cu Tiguan R, SUV-ul de performanță care va fi prezentat cel mai probabil în toamna acestui an. Modelul va prelua motorul de 2.0 litri și 300 CP disponibil pe T-Roc R.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Drive test | 14 comentarii

Test Drive Honda Civic sedan 1.5 Turbo CVT - Pasiune pentru spațiu

Honda este un brand recunoscut pentru fiabilitate. Mai puțin pentru generozitatea spațiului interior. Ultimele modele au dovedit însă că Honda a băut apă după Skoda și manifestă aceeași pasiune pentru aspectul practic al mașinilor proprii.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Intern

Înmatriculările de mașini noi au crescut în România cu 25% în primele trei luni ale anului. Mașinile second-hand, scădere de aproape 9%

Românii au înmatriculat 36.000 de mașini noi în primele trei luni ale anului, în creștere cu peste 25%, în timp ce volumul înmatriculărilor de mașini second-hand a scăzut cu aproape 9% la 110.000 de unități.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Intern | 7 comentarii

Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway

Dacia a anunțat lansarea în România a seriei limitate Techroad pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Interviu | 3 comentarii

Nissan pariază pe electrificare: „Pregătim 8 modele electrice la nivel global și vom hibridiza restul gamei”

Nissan are în gamă cea mai vândută mașină electrică din lume: Leaf. Planurile pentru viitor includ însă și alte modele electrice, dar și o serie de hibride. Am aflat despre aceste planuri în cadrul unui interviu obținut de la un oficial Nissan în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Kia analizează posibilitatea producției de mașini electrice în Europa: constructorul vrea să-și reducă dependența față de importurile din Asia

Kia examinează posibilitatea să producă mașini electrice în Europa, scopul fiind să reducă dependența față de importurile din Coreea de Sud, dar și să aibă o medie mai scăzută a emisiilor. Kia are o singură fabrică europeană, în Slovacia, acolo unde produce modelele Ceed și Sportage.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Peugeot: "Mașinile sport tradiționale precum 308 GTI vor dispărea din cauza regulamentelor pentru emisii"

Peugeot anticipează că mașinile sport tradiționale precum 308 GTI vor dispărea din gamele constructorilor din cauza regulamentelor pentru emisii.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Siguranta | 3 comentarii

UPDATE 2019: Marele ghid al anvelopelor de vară: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele ADAC cu anvelope de vară din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru