Ariel pregateste un nou model

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.05.2009
Oficialii Ariel au dezvaluit faptul ca lucreaza la un model nou, alimentat cu enegie alternativa. Noul model promite sa fie la fel de revolutionar ca Atom.

Ariel va construi un nou model inovator, care va fi alimentat cu energie alternativa. Noul model nu va fi propulsat de un motor standard si va fi la fel de inedit ca Atom. Desi modelul va atrage publicul intr-un mod similar cu cel in care a atras Atom publicul, viitorul model Ariel va fi complet diferit de Atom din punct de vedere tehnic, iar noul model va lansa un nou segment de nisa.

Sasiul viitorului model Ariel nu va mai fi expus, iar noul motor ar putea fi electric. Cu toate acestea, acceleratia incredibila de care era capabil Ariel Atom va fi o caracteristica marcanta a viitorului model. La fel ca Atom, viitorul model Ariel va fi produs in serie limitata, fabricantul de modele de nisa anuntand ca nu intentioneaza sa concureze cu marii producatori de automobile. Ariel va crea o versiune V8 a lui Atom, care va dezvolta 500 CP si va rivaliza modelul Caterham R500.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru