Armata britanica a cumparat 50 de unitati Toyota Prius

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.05.2009
Toyota Prius a ajuns o masina ravnita chiar si de armata britanica. Oficialii englezi au cumparat 50 de unitati pentru a reduce rata de emisii a vehiculelor non-combatante.

Armata britanica abordeaza problemele sale administrative cu o viziune ecologica, sustinuta mai nou de o flota de 50 de exemplare ale noului Toyota Prius. Modelul japonez a fost achizitionat de oficialii armatei britanice pentru activitati non-operationale.

Mai exact, cel mai popular hibrid la ora actuala va servi fortelor armate pentru indeplinirea unor sarcini administrative, urmand sa intre in impresionantul parc auto de 6000 de unitati, botezat "White Fleet". Noile achizitii ale armatei vor inlocui 50 de exemplare Opel Vectra scoase din uz.

In plus, prin achizitionarea hibridului japonez, oficialii armatei britanice intentioneaza sa reduca rata de emisii a vehiculelor sale non-combatante.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • prius
    puteau sa isi cumpere logan la 80000 euro sau nu au bani Politiei Romane?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru