Arnage la o noua generatie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.08.2006
Bentley a innoit modelul Arnage. Noua generatie a berlinei britanice de lux nu a suferit insa schimbari radicale.

Bentley a publicat astazi primele fotografii ale noii generatii a modelului Arnage.

Pentru Arnage T, versiunea de top, puterea maxima a motorului V8 biturbo de 6.750 cmc trece de la 450 la 500 de cai putere, in timp ce cuplul disponibil urca acum la 1000 Nm. Pentru versiunile Arnage R si RL, puterea ajunge la 450 de cai (400 pana acum) iar cifrele cuplului maxim trec la 875 Nm (843 pana acum). Propulsorul este acompaniat de cea mai recenta editie a sistemului de transmisie automata ZF cu sase rapoarte care beneficiaza de un sistem de gestiune electronica optimizata pentru a oferi cel mai bun compromis intre prestatie si confort.

Editia 2007 a lui Arnage dispune, de asemenea, de un nou pachet ESP si de un sistem de cotrol al presiunii din pneuri. In ceea ce priveste caroseria si habitaclul, modificarile se rezuma la detalii. Se observa noua finisare a grilei frontale si a prizelor de aer, elemente cromate in versiunile particulare numite Arnage R si RL.

Una dintre modificarile importante la interior se regaseste in cazul versiunii cu ampatament marit (Arnage RL), a carei cotiera adaposteste acum un spatiu de refrigerare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru