Artă italiană: casa de design Pininfarina prefațează lansarea unui concept electric de lux cu un teaser atractiv

de Daniel Popescu
Vineri, 10.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pininfarina a publicat primul teaser pentru un concept de lux "care va combina designul pur cu tehnologia ecologică" și pe care îl va prezenta la începutul lunii martie.

Cu numai câteva zile în urmă, Pininfarina a publicat un prim teaser pentru un concept inedit realizat împreună cu Fittipaldi Motors, un producător de supercaruri în care este implicat și dublul campion mondial de Formula 1 Emerson Fittipaldi.

Iată însă că Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo nu este singurul concept pregătit de casa italiană de design, întrucât Pininfarina a confirmat lansarea la Salonul Auto de la Geneva a unui alt concept, realizat de data aceasta pentru compania Hybrid Kinetic Group.

Urmareste Automarket
Pentru moment, Pininfarina s-a limitat la o imagine care arată partea din spate a lui H600, un concept de lux sub forma unui sedan.

Deloc surprinzător, compania italiană a fost reticentă să ofere amănunte suplimentare, însă a ținut să precizeze că acest concept va reprezenta "o combinație între designul pur și tehnologia prietenoasă cu mediul", cu o "nouă propulsie pentru energie", ceea ce sugerează existența unui tren de rulare integral electric.

De altfel, acest lucru este întărit și de faptul că Hybrid Kinetic Group este un producător de vehicule electric cu sediul în Hong Kong care are în portofoliu și un autobuz electric și o mașină care poate fi alimentată cu alcool bio sau gaz natural.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru