Aşa ar putea arăta Chevrolet Cruze în versiunea cu trei uşi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.09.2010
În timp ce versiunea hatchback cu cinci uşi a lui Cruze va debuta la Salonul Auto de la Paris, un designer american a realizat o versiune "Coupe" a acestui model în mediul digital.

Un designer a creat o versiune cu trei uşi a lui Chevrolet Cruze hatchback. Versiunea cu cinci uşi a acestui model va debuta în stadiul de pre-producţie la Salonul Auto de la Paris de la finele acestei luni. Oficialii GM nu au anunţat nimic despre o versiune ulterioară cu trei uşi, dar odată cu introducerea acestei versiuni de caroserie există şanse ca aceştia să realizeze şi o versiune cu trei uşi. În cazul unui model de volum, totul ţine de cerinţa publicului şi de vânzările versiunii echivalente de caroserie. În măsura în care devine rentabil pentru constructor să dezvolte o asemenea variante, sunt şanse ca modelul să intre pe piaţă.

Fără niciun anunţ oficial însă, nu este o idee bună să vă faceţi speranţe. Din ce putem observa în cele trei imagini, modelul este bazat exclusiv pe versiunea hatchback cu cinci uşi a lui Cruze, iar blocurile optice au fost înlocuite cu elemente care par a fi mai apropiate de producţie. Piaţa pentru hatchback-uri cu trei uşi există, dar mulţi constructori merg mai departe cu acestea şi elimină rama geamurilor de la uşile faţă şi le prelungeşte pentru a oferi un aspect mai apropiat de cel al unui coupe.

General Motors a mai avut un coupe realizat dintr-un model cu cinci şi cu trei uşi în Europa, iar acesta era realizat de Bertone şi era vândut sub sigla Opel.

Modelul respectiv era bazat pe Astra G şi a fost destul de popular la vremea lui. Popularitatea lui Chevrolet Cruze este încă la cote înalte, lucru care i-ar putea impulsiona pe cei de la General Motors să facă din nou un experiment cu un coupe realizat pe o platformă compactă, în eterna luptă cu nemţii de la Volkswagen. Pe lângă Volkswagen Golf 3 uşi/Scirocco, Cruze Coupe s-ar lupta şi cu viitorul Ford Focus, dar şi cu modele precum Citroen C4 Coupe, Honda Civic şi altele.

Via | Insideline 

Comentarii (3)

  • Stanila
    da arata mai bine decat un Renault(cea mai urata masina din lume)
    5 9
  • ?
    pai mai bine ar face o versiune cc
    2 2
  • George
    parerea mea
    o masina destul de banala
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru