Asa ar putea arata Mercedes E-Klasse Cabrio, urmasul lui CLK!

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.08.2009
Gama noului Mercedes E-klasse va fi completata in curand si de o optiune decapotabila. Designul viitorului E-Klasse Cabrio a fost anticipat deja cu o prelucrare digitala.

Istoria modelului Mercedes-Benz CLK se apropie de sfarsit cu pasi repezi. Aceasta masina a fost o adevarata inovatie pentru fanii marcii din Stuttgart. Automobilul a fost construit pe platforma modelului C-Klasse insa designul si stilul exterior au fost preluate de la E-Klasse.

Catalogat drept un real succes pe piata auto din intreaga lume si cu un numar impresionant de unitati vandute in SUA, CLK isi va continua succesul odata cu lansarea modelelor E-Klasse Coupe si E-Klasse Cabrio, la jumatatea anului viitor.

Surprins in timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring, fratele cu acoperis retractabil se pare ca va fi serios inspirat de ConceptFASCINATION. Totusi, pana la debutul acestui model, fanii mai au de asteptat. Din aceasta cauza, jurnalistii de la MotorAuthority s-au grabit si au anticipat liniile de design ale masinii cu un rendering. Prelucrarea digiatala incearca sa scoata in relief stilul si liniile exterioare ale lui E-Klasse Cabrio.

Se asteapta ca automobilul sa fie cu aproximativ 10 cm mai lung decat actualul CLK, fara a renunta insa la ideea aceluiasi acoperis traditional din panza. Noul E-Klasse Cabrio va dispune de motoare cu 4, 6 si 8 cilindri.

Propulsoarele vor livra intre 200 CP si 382 CP, in cazul versiunii de top E550. Decizia de a crea un E-Klasse Cabrio a fost luata de cei de la Mercedes pentru a putea concura direct cu popularul BMW Seria 3 Coupe.

via | motorauthority

Comentarii (1)

  • Cabrio
    alta viata....perfect
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru