Asa ar putea arata succesorul lui Honda S2000

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Dupa conceptul Subaru Impreza WRX STI Independent, designerul Lars Martensson a dezvaluit un nou exercitiu de design care reinterpreteaza Honda S2000.

Dupa ce la inceputul zilei v-am prezentat conceptul Subaru Impreza WRX STI Independent, revenim cu o alta creatie a designerului Lars Martensson. De aceasta data este vorba despre o interpretare personala a unui posibil concept Honda S2000.

Avand in vedere faptul ca recent au aparut zvonuri despre un coupe sportiv cu patru locuri, care ar putea sa intre in gama Honda alaturi de hibridul sportiv CR-Z, exercitiul de design pare destul de plauzibil.

Liniile conceptului se inspira din cele ale Nissan-ului GT-R, in special partea frontala. Influentele Honda se resimt foarte putin, doar la nivelul liniilor laterale si posterioare. Pentru a inspira agresivitate, conceptul a primit o serie de prize de aer laterale de mari dimensiuni, in deplina concordanta cu cele frontale, regasite la nivelul spoilerului.

Asemeni celuilalt concept marca Lars Martensson, Honda S2000 Independent va ramane doar un exercitiu de design foarte reusit.

via | Carscoop

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru