Asa ar putea arata viitorul Corvette C7?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.09.2009
In 2012 publicul asteapta urmasul actualului Corvette C6. Noul C7 va fi mai mic, mai usor dar si mai scump decat predecesorul sau.

Relansarea conglomeratului General Motors va consemna si debutul mai multor modele in urmatorii ani, unele despre care se credea ca nu vor mai vedea "lumina zilei". Este si cazul supercarului Corvette C7, inlocuitorul actualului C6, care se pare ca va debuta pe strazi incepand cu anul 2012.

Momentan nu exista informatii despre viitoarea generatie C7, insa mai multe surse neoficiale anunta ca supercarul va fi inspirat in mare parte de conceptul Stingray, vedeta in filmul "Transformers 2". Daca zvonurile se vor adeveri am putea asista la un C7 revolutionar, care ar urma sa renunte insa la aspectul foarte plat al conceptului pentru o mai buna vizibilitate si pentru un spatiu interior mai generos. Chiar si asa blocurile optice vor fi o interpretare contemporana a celor actuale in timp ce liniile mai ascutite vor deveni mai "timide".

In comparatie cu actualul C6, viitorul supercar Corvette va avea dimensiuni mai mici, va fi mult mai usor si va ingloba cea mai noua tehnologie a americanilor.

Noile "ingrediente" vor face din viitorul C7 un urmas mai scump decat actualul C6, GM incercand astfel sa diferentieze supercarul de fratele sau mai mic Camaro SS.

Comentarii (2)

  • Corvette C7
    imi place cum arata, felicitari domnule avarvarii
    3 0
  • Suspensii?
    Va fi dotat tot cu arcuri lamelare?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru