Asa ar putea arata viitorul Volkswagen Passat?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.05.2008
Volkswagen pregateste inca de pe acum lansarea noii generatii a modelului Passat, asteptata tocmai in 2011.

Volkswagen este intr-o continua largire si improspatare a gamei sale de modele, constructorul german tintind o suprematie absoluta pe continentul european si o cota de piata cat mai mare in Statele Unite.

Se pare ca VW lucreaza inca de pe acum la viitoarea generatie a modelului Passat care se bucura de o foarte mare apreciere si la noi in tara. Informatiile provin din interiorul constructorului german si au fost imediat speculate de jurnalistii de la AutoBild care au publicat o serie de prelucrari digitale ale viitorului model in varianta sedan si break.

Din primele informatii partea frontala a viitorului Passat ar urma sa imprumute o linie mai discreta a blocurilor optice dar sa pastreze stilul spoilerului si a grilei.

via | AutoBild

Comentarii (8)

  • cozappz
    Mercedes + BMW?
    Mi se pare mie sau are ceva si de la Merceds si de la BMW, numai simbolul mai este de la VW :) Poate reusesc sa treaca peste Skoda la fiabilitate ;)
    0 0
  • dennys
    succes
    Passatul a fost intodteauna un succes pentru VAG si sunt convins si modelul viitor va da rezultate bune. Passatul este acea masina care i-ti permite lux la pret accesibil
    0 0
  • Crysty
    Passat
    Oricum o sa vedem si la manelisti din timp acest model. Bate un pic spre A4 spatele iar farurile mi se par ce Mercedes Benz CL . In fine, ei stiu mai bn ce fac ! Un lucru e sigur: O sa se vanda !
    0 0
  • Insignia
    seamana bine cu Insignia
    0 0
  • insane
    prostii..
    prostii.. poze facute pe comp.. ne mai si intrebati pe noi.. oare asa v-a arata?.. parerea mea.. spate clar A4 fatza ceva influiente mercedes si lateral seria 3 clar..
    0 0
  • sunteti siguri?
    Sunteti siguri ca spatele e de la A4? mai mult trage spre noul Citroen C5. http://put.edidomus.it/auto/mondoauto/attualita/foto/110562_9455_big_171007_C5_05.jpg
    0 0
  • hibrid sau design furat ??
    parerea mea e ca masinuta asta e o mare combinatie intre Ford Mondeo, Mercedes CL, Audi A4 si Citroen C5, si totusi poarta mandra semnnul de VW. oare atat de mult sa sufere divizia de creatie de la ei incat sa fure cate putin din fiecare masina (care se vinde f bine) si sa scoata asa ceva sau e doar o imagine creata de baietii de la Automarket ??.....ramane de vazut !!! pana atunci - Bafta !
    0 0
  • usurel
    pana la vw pasat mai este chiar credeti ca asa va arata noul passat . pana la cel in serie mai este mult. tot timpul vw a impresionat lumea . si nu cred ca va fii asa. tot timpul a facut ceva nou care sa nu semene cu alta masine au incercat sa faca ceva unic. vw stie ce trebuie sa faca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru