Asa va arata Citroen DS3 Cabrio?

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 05.09.2009
Citroen ar putea crea un DS3 Cabrio, pentru a rivaliza modelele Mini Cabrio si Fiat 500C.

Citroen ar putea crea o versiune cabrio a lui DS3, pentru a rivaliza modelul MINI Cabrio si pe acest segment de nisa. Existenta unei asemenea verisiuni a lui DS3 este plauzibila prin faptul ca un prototip al acestui model a fost deja surprins de fotografii spion in timpul testelor de iarna. Dezvoltarea ulterioara a unei versiuni cabrio ar putea fi realizata pentru a rivaliza modelele Mini Cabrio si Fiat 500C. Modelul DS3c prezinta un acoperis retractabil in panza, in stilul lui Mini Cabrio. Noul DS3c ar putea inlocui cu succes modelul C3 Pluriel, oferind un automobil decapotabil de clasa mica.

Pentru moment, imaginea si eventualele detalii ale acestui model sunt fictive, deoarece nu este sigura aprobarea dezvoltarii unui asemenea model. In cazul in care acesta va fi creat, Citroen DS3c va prelua motorizarile fratelui sau cu cinci usi, DS3. Acesta este oferit cu doua motoare diesel si trei propulsoare otto. Motoarele pe benzina ale lui DS3 ofera intre 95 si 150 CP, pe cand dieselurile ofera 90 si 110 CP.

Citroen DS3 va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt in aceasta toamna, in versiunea cu cinci usi.

Via | Theophiluschin

Comentarii (4)

  • .........
    ...........
    mortala rau
    9 1
  • ...
    sa speram ca asa o sa arate, desi am o presimtire nasoala ca o sa iasa vreun facelift de Pluriel.. hai Doamne ajuta!
    8 2
  • stopuri
    Pacat ca are stopuri de New Polo
    5 5
  • mda!
    F.dragalasa.......vreau una bucata rosie,de 150cp.!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru