Asa va arata noua berlina de lux Kia?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.09.2008
Dupa lansarea gamei Cee'd, Kia pregateste un sedan top-class care sa atace segmentele pe care germanii si japonezii fac legea.

Esential

2009 este anul lansarii viitorului sedan de lux Kia.

Dupa succesul pe care l-a avut dupa lansarea gamei Cee'd, Kia vrea sa isi largeasca orizonturile si sa atace, asemanator, mai multe segmente de piata la nivel global. In aceste conditii, nu mira pe nimeni faptul ca producatorul coreean testeaza asiduu in aceasta perioada un prototip din care va deriva viitorul sedan de lux al marcii, un model care dupa lansare se va putea bate cu rivalii germani si japonezi de pe piata.

Noul model, al carui nume de cod este VG, va fi lansat in cursul anului viitor. Nu se stie inca daca modelul va fi prezent si in Europa, insa pe piata americana va dispune, inca de la lansare, de un motor V6 de 3.8 litri.

Noul model se va inrudi indeaproape cu noul Hyundai Genesis, diferenta fiind facuta, ca de obicei in cazul colaborarilor intre cei doi constructori inruditi, de look-ul ceva mai agresiv in cazul modelului Kia.

via | Kia World

Taguri: Kia, VG

Comentarii (1)

  • rica rica
    chiar imi place
    putine KIA mi-au placut vreodata, dar acesta este extrem de atragator. Momentan este doar un desen in photoshop sau ceva de acest gen, dar cu siguranta KIA va scoate un autoturism de lux, mai ales ca Opirus are vanzare slaba, dar nu in ultimul rand pt ca doreste sa "stea la masa bogatilor"...un V6 de 3.8 litri e cam putin pt moment, un 3.0 d cu peste 200 cai ar fi pe placul meu...probabil un 2.5 diesel ar fi si mai si, mai ales la plata impozitelor si al asigurarilor. O zi buna!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru