Asa va arata noul Audi Q7?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.06.2009
Publicatiile auto din Spania "croseteaza" pe marginea viitoarei generatii Q7, prezentandu-ne o prima ipoteza de design legata de modelul care va aparea in 2011.

Dupa ce in acest an a prezentat un facelift subtil pentru cel mai mare SUV din gama sa, Q7, designerii Audi se pregatesc de finalizarea formelor viitoarei generatii a modelului german. Dar pana in 2011, atunci cand vom pune mana pe primele fotografii oficiale ale noului model, publicatiile online auto spaniole au realizat deja o prima ipoteza de design care vizeaza viitorul Q7 asa cum va arata el peste doi ani.

In viziune iberica, diferentele fata de actualul Q7 vor fi evidente, cele mai clare vizand blocurile optice frontale si liniile generale, care devin ceva mai agresive si mai ascutite. Grila single-frame, "stampila" celor de la Audi, va primi o forma noua, hexagonala, in timp ce proiectoarele de ceata se vor transforma intr-o bagheta care se va regasi foarte bine in liniile modelului german. Designerii de la Ingolstadt nu vor schimba radical dimensiunile lui Q7, model care oricum se numara printre cele mai mari optiuni de pe piata din punctul de vedere al dimensiunilor.

Printre motorizarile de care va dispune noul Q7 se numara si unul de 2.0 litri.

Este vorba de derivarea de 210 CP a propulsorului TFSI cu patru cilindri regasit pe modelele mai mici ale Grupului VW. Evident, iubitorii performantelor se vor putea baza in continuare pe toate celelalte motorizari din gama Q7. Avem insa si o veste proasta pentru cei care asteapta din nou o versiune V12 TDI: aceasta nu va mai fi produsa, din cauza cererii sale scazute si a costurilor de fabricatie foarte ridicate.

via | Zamparuedas

Taguri: Audi, Q7, ipoteze

Comentarii (26)

  • Audi
    ar fi super sa arate asa:D
    9 6
  • F frumos
    Arata penibil. Designerii nemti sunt printre cei mai slabi la ora actuala. Masina parca e o locomotiva de marfar.
    9 26
  • AUDI = Another Ugly Deutsche Invention
    Look de tractor pentru clientii din ogor.
    10 25
  • Design agresiv ca de obicei...
    12 3
  • Bine gusturile pana la urma nu se discuta, dar si mie mi se pare ciudat ...
    15 5
  • BMW
    Cu asa creatura sa nu incerce sa castige pozitia X5-ului , ca nu au sanse.
    Cu un succes slab cu actualul q7 va urma unul si mai slab.
    Deoarece cand ataci o pozitie trebuie forta nu numai ca sa-i ajungi din urma, dar trebuie forta si sa-i depasesti.
    Audi nu are asa ceva. Ei o tin una si buna cu Lemans, fratilor acela e circuit e alta viata, nu sunt masinile de zi cu zi unde BMW are masini de 5 stele echipate cu motoare campioane cu multe titluri mondiale.
    6 12
  • @mihai
    da silva nu e neamt si asta e doar o ipoteza :|
    8 2
  • andulex
    corectati...
    pe prima fotografii oficiale
    0 0
  • @BMW
    acelasi lucru era sustinut de unii si referitor la A4 vs seria 3 si s-au inselat amarnic
    1 7
  • hmm
    Parca ceva nu se leaga...
    3 1
  • Aha
    Camioane ! Ce mai si kestia asta ? Ceva pt. transport marfa ? Sau pur si simplu o kestie de neam-prost , specifica "constructorilor germani" ?
    5 8
  • G
    nice
    3 1
  • Mda da
    Multe pareri contra despre constructorii germani, dar pana la urma va place Mercedes, BMW, VW si prin urmare si Audi. Nemtii fac masini foarte fiabile in primul rand si apoi se gandesc la design. In ceea ce priveste Audi, tot timpul incearca sa gaseasca balansul intre eleganta si viteza. :)
    11 1
  • mars....
    AUDI
    O mica observatie:

    AUDI nu este pt oamenii INCULTI si/sau COCALARI.
    9 4
  • mars....
    ma da bn ti-ai ales numele aste vream sa iti zic eu tie

    Man o fi pt oamnei culti dar nu in romanica. in romaniac 90% din posesori de Q7 sunt INCULTI si/sau COCALARI ia sa te uiti tu pe strada sa vezi cat cefe rase si cate tricouri mulate pe burtoaca vezi in Q7

    Pfff ce te faci cu melteanu care si-a luat Q7 in leasing acuma apare alt model de Q7 si moare de ciuda ca nu pote sa si-l cumpere ca mai are de platit 12 ani rate la modelul vechi :)) =))
    8 0
  • ...
    Nu arata rau. Parerea mea e ca in comparatie cu BMW-urile (care de altfel sunt masini bune), Audi sunt masini mai exclusiviste...de unde si concluzia unora ca actualul Q7 a avut un succes slab.
    2 1
  • alt design, acelasi tanc sovietic.

    NU sunt fan BMW dar X5 arata mai bine (desi tot usor limitat in limitele designului exterior germen) si se conduce muuult mai bine .

    Pana la urma in Romania conteaza doar perceptia de statut pe care da masina si mai putin tehnologia, utilitatea si potrivirea cu aplicatia la care se utilizaeaza.

    Cum cea mai populara utilizare este exersarea imaginii de succes indiferent de design masina asta are o piata de snobi uriasa asa ca va avea succes.
    3 0
  • Hangan ion
    Audi
    Da arata super
    2 2
  • Nu-i rau.
    Hmm....Nu`i rea, dar cum industria de masini nu prea mai merge e in stagnare nu cred ca ar trebuii sa il " reinventeze " ca nu prea are nimic din vechiul q7. Si in plus, cum s-a zis si mai devreme, e vorba de statut si nimic mai mult. Daca nu ar exista masina si nici banii ce ti-ar da statutul ? Pamanturile ca pe vremuri. Sper sa aiba succes la oameni culti. Dar oamenii culti nu degeaba se numesc oameni culti pentru ca majoritatea sunt si modesti si decat sa plateasca casco 7000 pe an mai bine au grija de ei si bravo lor. Good Luck !
    2 0
  • dosmode
    ok ... REAL
    PE SCURT ...
    e la tine in GARAJ sau in CURTE ... ai nivelul social de INTRETINERE ... e o masina cu care oricand esti in TOP!!!!!!!

    corectatima ....

    sunt penibili cei care nu stiu sa vada ...
    SIGURANTA ... DESIGN .... BRAND ...

    CA ARATA SI INCRUNTATA fata de celelalte femei la trafic....
    sa fim seriosi ... TOTI ZICEM CA SUNTEM BARBATI la un moment dat ...

    ALTA CHESTIE PENIBILA ... Automarket ...
    jos palaria e ok ... news... din mail dar ...
    daca dati o veste despre ceva in domeniu ... datio la capat ... sau daca dai pe GOOGLE cuvintele NEW Q7 ... ai poze si explicatii ...... deci ... fiti cu o secunda mai PROFI ... in rest SUCCES ... sunteti inca pe val ...
    4 0
  • o parere
    @dosmode
    1. Ca sa te corectez: "CORECTATI-MA" si "DATI-O".
    2. Penibil esti tu mai baiatule pt ca te uiti in fiecare dimineata in oglinda si nu-ti dai seama de anumite "calitati" pe care le ai, dar pe care ti le-ai aratat pe deplin in ceea ce ai postat.

    @Q7
    Nu ma omor dupa masinile din grupul VAG, mare diferenta nu e, poate un pic mai agresiva cu aceasta grila fata, dar nu stiu de am impresia ca nu asta va fi noul Q7. Orice ar fi, tot acelasi tanc ramane, scump de intretinut si detinut de 90 % din meltenii din tara asta, ceea ce-i va sifona in continuare imaginea in Romania.
    1 0
  • vb aia care nu au posib
    Fratilor, voi aia care dati cu cloantza cai buna ca nui buna , tank , antitank, toate timpeniile care va puie mintea , CARE din voi au condus ultimele gen de SUV , pe distante mai lungi de 1 km ?

    Eu chiar am un CHIU 7 si nu l-as da pe BMW si MeLeu , cind ultimele 2 o sa faca un SUV cu care sa faci 150 de mii si sa nu ai nici cea mai mica problema atunci o sa ma gindesc si la altceva dar pina atunci faceti bani papagalilor
    3 1
  • @q7 - bun raspunsul; asa ne-am lamurit si noi care e profilul cumparatorului de Q7 in Romania.

    Sigur ca seamana cu multi din clientii x5 si ML si tocmai asta e problema ; Ca poate doar 10% din cei care le detin (au statut si toate alea mentionate de DOSMODE) sunt clientii la care s-a gandit producatorul.

    Cred ca daca producatorii sau departamentele lor de marketinbg ar realiza ce diferenta uriasa e intre proiectia de imagina planificata de ei si perceptia din Romania asupra masinilor lor, ar fi socati.

    Din pacate nu se poate institui o Politie a brandurilor sau a bunului simt atat timp cat si producatorul e mai fericit ca vinde masinile scumpe aici pe bani multi decat sa stie ca masina lui e "pe target".
    1 2
  • serios mihai?
    "Arata penibil. Designerii nemti sunt printre cei mai slabi la ora actuala"..de unde ai scos-o?
    1 2
  • Eustake
    clar
    Foarte multe pareri pe langa subiect si cu putin cunostinte in domeniul auto din parte multora dintre voi, cei ce scrieti aici. Nu stiu cum puteti sa criticati masina doar pentru ca aveti Renault sau mai rau, BMW, rivalul direct al lui Audi. Parerile voastre sunt subiective. Lasati lumea sa se bucure, care vrea sa se bucure, de design. Nu-ti place, pur si simplu fa in asa fel incat sa nu pari prost in afirmatiile tale, poti sa iti spui parerea fara sa jignesti. Cocalari gasesti si in mercedes, bmw, renault si alte marci. Daca bugetul iti permite iti iei o asemenea masina.. dar omul fudul daca nu e si prost..
    1 0
  • Bennyamin
    Parere
    Sincer mie imi place cum arata.Nu sunt un tip care sa critice atat de mult designul unei masini nemtesti.In general imi plac masinile produse de Audi,Mercedes sau BMW si nu stiu de ce unii faceti atata tam tam pe chestia asta...Dupa cum s-a mai vehiculat pe aici:gusturile nu se dicuta!Asa ca...Ganditi-va de 2 ori inainte sa ziceti ca este tanc sau alte chestii de genu!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru