Asa va arata noul BMW Seria 3 Cabrio?

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.08.2009
Va prezentam prima imagine prelucrata digital a noului BMW Seria 3 Cabrio. La fel ca intreaga generatie Seria 3, modelul va fi mai economic gratie tehnologiei "EfficientDynamics".

BMW Seria 3 se afla pe piata auto din anul 2005, iar fanii constructorului bavarez asteapta cu sufletul la gura viitoarea generatie a acestui model. Se asteapta ca noua generatie sa fie inspirata din Concept CS si sa preia cateva din elementele Seriei 7.

Asa cum ne-au obisnuit, jurnalistii de la MotorAuthority au anticipat designul viitorului Seria 3 Cabrio cu un rendering. Prelucrarea digitala scoate in evidenta liniile exterioare ale caroseriei, si se asteapta ca automobilul sa aiba aceleasi dimensiuni cu actualul model. Blocurile optice au fost desenate tinand cont de cele ale lui Concept CS dar prezinta un design asemanator si cu cele prezente pe noul Seria 7. Diferentele vor exista la nivelul masei autoturismului, gratie utilizarii aluminiului si a altor materiale usoare.

De asemenea, capota a fost inaltata pentru a oferi un plus de siguranta pietonilor. Asteptat pentru o lansare in anul 2012, viitorul Seria 3 va dispune de tehnologia “EfficientDynamics", motoare mai mici si elemente electronice de inalta tehologie.

Via | Motorauthority

Comentarii (9)

  • george
    Cei asta bei? Parca ii un second din 1990 toamna!
    2 11
  • alexandru26
    Nu stiu daca ati observat de-a lungul anilor ca BMW nu mai este o masina care sa reprezinte sexul masculin, vad din ce in ce mai multe pitipoance cu bmw-uri. In Romanica noastra ,lumea cunoaste numai Seria 3, Seria 7 si X5, bay baieti voi stiti ca BMW are si alte modele tari in afara de ursuletz si rechin si balene, enumar cateva 635 CSI, 2002 Turbo, 750 CSI, astea sunt masini care au facut istorie pt BMW; nu cacatu asta de seria 3 care a aparut acum, seamana cu o masina de femeie delicata si sensibila.
    7 3
  • benzinaru'
    frumos are grila de X6
    1 2
  • alexandru26
    ai dreptate...daca un mascul n'are in dotare tre' sa compenseze cu ceva. De exemplu cu o masina, nu-i asa?

    Pe de alta parte nu mai este ceeea ce a fost o data designul BMW, personal ceea ce s-a inceput cu tampitul de Bengle nu-mi mai place. Dar cine spune ca un design trebuie sa fie dedicat unuia dintre sexe si in special sexului tare? Este o conceptie misogina si de "barbati" refulati cu mintea intre craci. O mica schimbare de conceptie in design nu strica nimanui, dar abordarea sexista a acestuia mi se pare cel putin retarda.

    btw, ceea ce vad in poza imi place
    3 0
  • sexy!
    1 1
  • BMW
    interesant
    2 1
  • Evolutie stil Transporter
    Daca noul arata precum vechiul, atunci trebuie sa fii fan inrait ca sa-ti placa.
    Probabil ca proiectantii de geniu nu mai sunt la moda acum.
    Pacat, ma asteptam la o revolutie, probabiul ca vom vedea o evolutie.
    Inca mai astept BMW-ul care sa ma faca sa suspin dupa el pe strada ;)
    2 0
  • TZENU BMW
    baaaaaaaa
    hai ma lasatio balta cu nemultumiril evoastre da ce vreti sa arete bmwca un faguar din 2002 ce urate is alea sau ca mercedes toate is la fel numa ca le diferentiaza initiativele sau ca audi care iara toate arata la fel numa ca le diferentiaza dimensiunea
    0 0
  • TZENU BMW
    am uitat
    macar bmw are design-eri care sa modeleze asa cumk vor ei toate modelele diferite la fiecare generatie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru