Asa va arata noul Volkswagen Golf 7?

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.10.2009
In baza unui exemplar din lut dezvaluit din greseala de Volkswagen, designerii britanici de la AutoExpress au creat prima imagine cu noul Volkswagen Golf 7.

Englezii de la AutoExpress au creat primele imagini prelucrate digital ale noului Volkswagen Golf 7, inspirati de modelul surprins in clip-ul de prezentare al conceptului L1. Designerii de la Automedia au creat doua imagini care surprind noul Golf 7, model care ar trebui sa fie lansat in 2012. Acestia au urmat tendinta generala prezentata de designerii Volkswagen si au creat forme mai ascutite si mai puternice.

Volkswagen Golf 7 prezinta un design bazat pe actualul Golf 6, dar cu linii mai puternice si unghiuri ascutite. Spre deosebire de Golf 6, profilul celui mai bine vandut model din clasa sa a fost schimbat serios, iar partea frontala si posteriorul au primit anumite schimbari notabile. Modelul Golf 7 prezinta acum o personalitate extrem de puternica, care respecta tendintele de design din grupul Volkswagen.

Dupa cum stiti, germanii de la Volkswagen se vor baza pe design-ul actualului Golf VI pentru a crea intreaga lor gama, toate modelele urmand sa aiba o parte frontala similara sau inspirata din aceasta. Tocmai de aceea, noul Volkswagen Golf 7 va avea un design inspirat din Golf VI si o platforma tehnica imbunatatita.

Oficialii Volkswagen nu au comentat aparitia modelului de lut in spatele conceptului L1 prezentat in acel clip oficial.

Via | Autoexpress

Comentarii (23)

  • eroar3@yahoo.com
    Poate un facelift la Golf 6 ...
    8 1
  • Burtica
    Facelift toata ziua........
    6 1
  • vladimir
    nu de alta, dar au si zis ca `golf 7 va arata complet diferit`...
    7 1
  • Facelift la facelift. Nici nu-i de mirare ca VW face bani gramada. Si-au dat seama ca lumea n-are nici o problema in a cumpara un facelit prelungit prezentat drept model nou. Nu ca ar fi rea masina, dar totusi...
    3 4
  • aha
    face-lift la face-lift la face-lift :)
    cat de.............poti sa fii sa faci asa o masina.......
    rusine!
    chiar au ramas baietii de la VAG fara imaginatie???
    plus ca devine tot mai urata..............
    pacat...........
    3 6
  • Marius
    ESTE O MASINA NOUA mai bine gandita..
    lasati mai facelift-ul...
    Golf 3 este alta masina decat Golf 2
    Golf 4 este alta masina decat Golf 3
    Golf 5 este alta masina decat Golf 4
    Golf 6este alta masina decat Golf 5

    Eu am avut cate una din fiecare (acuma am Golf 6) si daca le comparati mai atent atat interior cat si exterior veti vedea ff repede ca sunt difernte mari si nu doar facelift !!

    cu bine..
    5 15
  • Bogdan
    GOLF 7
    Fata asa arata dar spatele de unde s-au inspirat ca nu au nici o poza.Oricum fata e interesanta
    2 1
  • TOT EU
    GOLF 7
    Daca isi lua curu ala din spatele masini se vedeau o parte din stopuri deci mare pacat.
    0 2
  • Bogdan
    G7
    Spatele zici ca e de superb
    0 1
  • golf
    cel mai conservator hatchback din lume
    3 1
  • Spania
    vag nu e pentru adevarati
    golf ramane ca si pana acum o copie proasta la RENAULT MEGANE
    2 11
  • Architrion
    Plictisitor
    E scump sa schimbi matritele, linia tehnologica, dar astia de la VAG s-au intrecut cu gluma. Economie sa fie, dar asta deja e scartzanie. Cand ceilalti producatori fac modele din ce in ce mai interesante, ei au ramas impietriti intr-o imagine!
    Dar e problema lor...
    1 1
  • Acum inteleg de ce nu mai doarme Da Silva. Ii e rusine de pe acum cupa ce a desenat niste Alfa Romeo si Seat cu destul succes.

    Pe de alta parte nu stim ca dedesupt nu e cu totul alta masina. OK, seamana exteriorul si e doar o evolutie pe care la altii o numim face-lift. Pe de alta parte nu inteleg comentariile de mai sus atat timp cat Porsche face asta de zeci de ani : imbunatateste pas cu pas nu face schimbariu radicale.

    Asta e felul german de a face lucrurile si totusi sunt majoritar apreciati. Cine are fire sensibila de artist si are nevoie de socuri estetice poate sa caute in alte parti. Cine vrea o MASINA ramane sa depene mai departe legenda...
    4 0
  • am si eu un golf R32....insa golf 6 nu imi place absolut d loc...stopurile de tuareg nu se potrivesc deloc..sunt foarte multumit d masina asta
    0 2
  • hehe
    cati isi dau cu parerea pe aici:) clasa compacta este dominata de vw golf inca de la aparitia sa, asa ca n are rost sa vb ca sa n adormim:)
    1 2
  • @vlad
    daca nici aici nu poti sa-ti dai cu parerea, atunci unde?
    Pt. asta e rubrica de comentarii.
    0 0
  • da
    sa nu uitam ca Opel a inventat clasa compacta!
    Numai Bine!!
    1 1
  • sa nu uitam ca Opel a inventat clasa compacta!
    si Renault a desavarsito ( asta e pentru melteni,cu VW )
    0 0
  • mars eugene
    eugene tine gura inchia ca iti pute ! opel e un cacat si renault lafel , vw e cea mai buna marca de automobile din germania !
    0 1
  • prieteni care critica wv,nu va suparati dar am condus si opel si renault....si niciodata nu se vor compara cu wv.sigur nu au designul radical, dar este unul placut si tipic nemtesc si care se vinde bine ...care il apreciaza bineanteles....mie unul imi place...golful 7 pare mai sportiv....
    0 1
  • jetta
    ce parere aveti de jetta 1.4 tsi m6 122cp sportline
    0 0
  • @jet ta
    o sa apesi acceleratia si apoi o sa astepti ...si o sa astepti si la un moment dat o sa vina si reactia masinii ... are un lag cat casa
    0 0
  • me myself and irene
    dar de ford ce ziceti ?
    cei ce apreciati ca vw e cea mai buna unde situati fordul ? asa intru-un clasament ? sa-mi zica si mie cineva ... un cunoscator dar din proria experienta nu ce a citit sau a auzit de la altii .....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru