Asa va arata viitorul Koenigsegg cu patru usi?

De Cătălin Dinu
Publicat Marti, 02.09.2008
Automarket va prezinta o propunere de design pentru viitorul model cu patru usi al suedezilor de la Koenigsegg.

Esential

700 CP va dezvolta motorizarea V8 a viitorului model Koenigsegg cu patru usi.
350 km/h este viteza maxima preconizata pentru viitorul Koenigsegg cu patru usi.

Asa cum v-am anuntat in urma cu o saptamana, Koenigsegg pregateste lansarea unui model cu patru usi ultra-sportiv. Pentru a va contura o imagine mai clara despre viitorul sedan suedez, Automarket va prezinta in premiera o propunere de design cu viitorul model Koenigsegg.

Constructorul suedez a anuntat deja ca intentioneaza prezentarea in premiera a unui prototip al viitorului model la Salonul Auto de la Geneva din 2010. Productia de seria a sedanului marca Koenigsegg va debuta in perioada imediat urmatoare cu un volum preconizat la 70-80 de unitati anual.

Noul model Koenigsegg cu patru usi va fi echipat cu un propulsor V8 de 700 CP care, impreuna cu masa ultra-redusa a caroseriei, ii va permite atingerea vitezei maxime de 350 km/h. Producatorul suedez vizeaza ca 50% din exemplarele produse sa fie comercializate pe piata americana, 30% in Asia, iar 20% pe pietele din Orientul Mijlociu, unde reteaua de reprezentanti zonali a fost extinsa recent.

Taguri: Koenigsegg

Comentarii (2)

  • noname00
    Nu
    Nu
    0 0
  • mumbojumbo
    ?
    sunt curios unde ati "ascuns" motorul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru