Asa va arata viitorul Maserati Quattroporte ?

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Maserati Quattroporte. Modelul ar trebui sa fie lansat pe piata in anul 2011.

Maserati pregateste succesorul lui Quattroporte pentru anul 2011, iar primele informatii despre acesta ne duc cu gandul la un model care va fi asemanator cu GranTurismo. Tocmai de aceea, designerul Andrei Avarvarii a creat prima imagine prelucrata digital a noului Maserati Quattroporte, care este asteptat sa fie lansat peste doi ani.

Design-ul noului Quattroporte va fi mai agresiv si va primi numeroase schimbari in partea frontala. Sedanul de lux de la Maserati va avea o noua bara fata, alaturi de un set de blocuri optice noi si o grila fata modificata. Blocurile optice sunt mai inguste si au si lumini de pozitie cu LED-uri. Aspectul noilor blocuri optice si al grilei fata este inspirat si din partea frontala a lui Ferrari California.

Aripile si-au pastrat fantele de aerisire si curbura prezenta pe actualul Quattroporte, in timp de profilul modelului a primit un aspect ceva mai solid. Noua atitudine prezentata de Quattroporte este prezenta si la grila fata pe care troneaza tridentul Maserati, deasupra caruia se inclina un element dinspre capota.

Proiectoarele au fost inlocuite cu LED-uri, amplasate in partea inferioara a barei de protectie.

Plafonul lui Maserati Quattroporte a primit o inclinatie ceva mai pronuntata, fiind din ce in ce mai asemanator cu cel al unui coupe. Desi este un sedan, Maserati Quattroporte arata ca un coupe cu patru usi.Modelul italian a primit si un set de jante cu un design atragator, care completeaza linia acestui sedan de lux de la Maserati.

 

Comentarii (2)

  • aha...
    daca schimbi sigla si o pui pe aia de la jaguar ai un XJ.
    oricum, arata foarte bine...
    2 3
  • osmihai
    jenibila modificare, care-i linia de contur a capotei??? farurile coupe-ului sunt prea sportve pt limuzina, e ca si cum am pune faruri de ferari la rols-royce
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru