Asa va arata viitorul Mercedes-Benz SL?

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 31.12.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Mercedes-Benz SL, care poarta numele de cod R321. Modelul a fost realizat in urma fotografiilor spion ale prototipurilor si este conform cu tendintele de design de la Mercedes-Benz.

Urmatorul Mercedes-Benz SL este asteptat sa debuteze in termen de doi ani, iar primele prototipuri ale acestuia au fost surprinse deja in timpul testelor. Pentru a va stimula imaginatia, Automarket si Andrei Avarvarii va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Mercedes-Benz SL. Silueta acestui model confirma faptul ca SL imparte aceeasi platforma cu actualul SLS AMG.

Legendarul 300SL Gullwing va avea astfel trei urmasi: SLS AMG, SLS Roadster si SL Coupe-Cabriolet. Avand in vedere faptul ca SLS a primit deja o abordare retro in materie de design, dar tehnologie si putere din plin, ne putem astepta ca viitorul SL sa fie varful de lance al acestei serii in privinta design-ului. Desigur, acest lucru nu inseamna ca formele clasice ale SL-ului se vor pierde, ci vor fi modernizate usor.

Viitorul Mercedes-Benz SL va avea o forma si mai agresiva decat cea a actualei generatii, iar modelul va avea blocuri optice angulare, care vor folosi tehnologie LED. Utilizarea acestei tehnologii va permite crearea unei forme inovatoare a blocurilor optice.

Sigla Mercedes-Benz va fi integrata diferit in grila fata, dar va fi in continuare elementul central al acesteia. Panourile de caroserie primesc si ele modificari subtile, dar care nu indeparteaza spiritul acestui model legendar.

Comentarii (10)

  • eu cred ca asa va arata urmatoarea masina a lui mos craciun (poate sunt eu paranoic da' soferu seamana cu mosu')... avarvarii faci misto de noi?
    14 1
  • razvan
    ...
    e chiar o fatza de vreun Duce sau Conte....:)):))
    4 1
  • .marius.
    Seamana cu Veritas Rs3 in partea frontala deci e bine :).
    Amazing...
    1 6
  • Alex Radoi
    FOARTE TARE!!!
    Faza cu Mos Craciun e criminala... Tare rau!!! :)))
    9 1
  • icet isi iese din specific ma refer la design cred ca pana la urma va ramane steaua si finisajele care sunt oricum de foarte buna calitate
    3 1
  • ...
    :)) ce tare ii mosu de la volan))
    1 0
  • front
    ai cam dat-o in bara cu bara din fata, draga domnule avarvarii :)
    0 0
  • schimb
    cred ca mosu a lasat sania si se intoarce in Laponia cu mercedesu!
    0 0
  • Faruri duble
    Observ ca tendinta noii generatii Mercedes este sa aiba botul asta cu faruri duble in ungiuri ciudate. Eu cred ca merg pe teren alunecos pentru din punctul asta de vedere e greu sa integrezi frumos stilul pe absolut toata gama. Vezi E-Klasse sedan care are un bot destul de criticat cu multe pareri impartite.
    In rest e clar un SL, nu ai cum sa confunzi forma...
    0 0
  • ..
    P.S. I-a luat Mosu' prin surprindere... asa de rapid a fost :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru