Asa va arata viitorul Mercedes E-Klasse?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.12.2007
Automarket va prezinta in exclusivitate o prelucrare digitala a viitoarei generatii Mercedes E-Klasse.

Esential

5 litri/100 km este consumul mediu pe care Mercedes il tinteste cu noul E-Klasse.
2010 este anul in care Mercedes va oferi si o motorizare hibrida pentru viitorul E-Klasse.

Mercedes pregateste o noua revolutie pe segmentul premium in toamna anului viitor. Noua generatie a modelului E-Klasse ar urma sa debuteze la Salonul de la Paris si sa revolutioneze intreaga linie de design a constructorului din Stuttgart.

Se pare ca germanii se vor orienta catre linii mai agresive si mai sportive pentru a atrage publicul tanar si dinamic. Ultimele concepte prezentate de Mercedes inglobeaza o noua teorie de design, cu linii mult mai radicale, mai ascutite, anticipate in mare parte si de noul C-Klasse.

Automarket va ofera astazi in exclusivitate o prelucrare digitala a viitorului E-Klasse, inspirata din schitele oficiale si fotografiile spion care au circulat in ultima vreme in presa de specialitate. Asa cum probabil v-ati obisnuit, singurul cotidian auto online incearca sa anticipeze si sa contureze liniile viitorului sedan german dar si sa ofere o viziune asupra revolutiei pe care o pregateste Mercedes in materie de design.

Viitoarea generatie E-Klasse va beneficia de pe urma unui program de reducere a masei, care presupune folosirea unei structuri din otel si a unor tehnologii si materiale speciale.

In ceea ce priveste performanta si consumul, constructorul german intentioneaza sa foloseasca pe toate motorizarile injectia directa si sisteme de regenerare a fortei de franare.

Cel mai probabil, sedanul german va primi un propulsor V6 de 3.5 litri pentru versiunea E35, dar si o serie de motoare V8 revizuite, printre care cele de 4.5 si 5.5 litri.

Pentru a tinti si publicul preocupat de un consum redus si de emisii scazute, Mercedes va introduce pe viitorul E-Klasse diesel-urile Bluetec si un hibrid capabil sa intre pe versiunea de productie in 2010. Mercedes vrea sa obtina o autonomie cat mai mare si un consum mediu de 5 litri/100 km.

Comentarii (31)

  • Marius
    E-klasse
    Nu este mare diferenta intre linia actuala a Mercedes.. singurul defect care il vad in imaginea prezentata de dvs.. sunt farurile care puteau avea si o alta forma mai in ton cu linia masinii ..
    0 0
  • mda
    In nici un caz farurile nu vor arata asa. In rest e un S-Klasse mai mic... Sper sa nu faca la fel cu Audi, toate clasele sa arate la fel...
    0 0
  • Succes garantat...
    Arata foarte bine. Mie chiar faruruile mi se par interesante. Astept interiorul si poate, cine stie, o voi cumpara...
    0 1
  • lexus
    fara suparare dar seamana cu Lexus gs... lucru care nu e chiar rau dar denota lipsa de originalitate.
    0 0
  • razvan
    dan are dreptate lexus total
    0 0
  • modestuleio
    Modestule
    E o masina luxoasa si cu pretentii de eleganta sporita. Farurile in prima faza sunt un mic soc dar cu timpul se vor obisnui toti cu ele.
    Da probabil Eugen o sa isi cumpere prima macheta care o sa apara, sau o sa astepte vreo 10-15 ani sa isi permita unul second :)). Stii vorba aia cu cineva care nu e ceva destul daca nu e si fudul. Comentati depsre masina nu aiurea.
    0 0
  • ...
    in cativa ani, toate mertzanele o sa aiba IAR faruri cat se poate catre dreptunghi... si nu catre rotund si alte minuni... o sa se revina la design-ul mult iubit si care le sta si cel mai bine (vezi noul C-class si SL-class) eu astept si noul SL sa semene cu CL si i-mi cumpar 2 :))))))))))
    0 0
  • design . . .
    farurile parca sunt de la vreo copie chinezeasca de masina de lux, sper sa nu ramana asa si la versiunea de serie
    0 0
  • pt marius
    cum nu este mare diferenta la linie.nu se vede clar k e linia lui "S".este frumoasa masina nu se stie cum va fii interiorul pt k la actuala clasa este excelent din toate pdv
    0 0
  • andrei
    clar ...lexux
    cred k asta sar apropia mai mult de noul E-classhttp://pictures.topspeed.com/IMG/crop-460x303/mercedes_e-class_2009_8w.jpg
    0 0
  • fotoshop
    Mai fratilor asta ii doar un S la care o lucrat un pic la faruri, da nici asta cu mare atentie, daca te uiti bine capota nici nu se deschide in rest ii un S care posibil sa-l si miscorat da nici de asta nu is sigur. In ceea ce priveste consumul anuntat, ii ffff bine.
    0 0
  • insane
    este data poza cu noul E de foarte mut timp
    poza cu noul E-Klasse a fost publicata de foarte mult timp.. nu sunteti primiii in excusivitate.. nu v-a mai datzi mari si tari k voi suntetzi primii kre o afisatzi.. si intr-adevar asa va arata masina..
    0 0
  • shmen ..
    uitate atent ... la faruri .... urmareshte linia capotei ... shi vei vedea ca-i shmenuita poza ... nu-i originalu ... :( intre fari ... unde e linia ... ????
    0 0
  • pt shmen
    "o prelucrare digitala a viitoarei generatii Mercedes E-Klasse" ...sper ca ai inteles de ce nu vezi linia capotei
    0 0
  • )(
    naspa
    0 0
  • liam_alex
    mi-o cumpar
    Eu deja am comandat-o :|
    0 0
  • hihihi
    are bot de chinezarie
    0 0
  • Haha ce prelucare nereusita. Masina "prelucrata" este un S Class cu spoiler fata de C63 AMG si faruri tot de S Class dar marite si "facute" bucati..
    0 0
  • flaviu
    fainutza..
    s-klasse ii un model f.reushit...ii normal sa preaia elemente de la el.....da se vede ca ii E....C'ul s-o facut si s-a face tot timpu dupa S-klasse...si si..intrebarea de baza...care-i mashina care da clasa? :)
    0 0
  • Ja, sehr gut !
    Sa nu uitam ca este o prelucrare digiatla inspirata din schitele care au circulat...Bla, bla, bla. De aici si pina la modelul final e o cale atit de lunga... Oricum, un lucru este cert: va fi ceva first Klasse !
    0 0
  • prudentul
    întrebare
    Automarket, e prelucrarea freelancer-ului vostru? Cel care "a făcut" şi Ferrari SUV de acum câtva timp? Dacă da, precizaţi lucrul ăsta, că uite că unii se apucă deja de strâns bani...
    0 0
  • ce atata Lexux IS?
    Pe bune, chiar fiecare masina noua trebuie sa semene cu lexus IS? Imi amintesc ca la noul Mazda 6 au spus cam toti la fel, la noul Mondeo la fel, la noul Honda Accord la fel, noul E-Klasse la fel...si cate si cate...chiar toate masinile le vedeti sa semene cu IS? Dragi prieteni care comentati intr-una pe acest site...mai lasati-va de atatea IS-uri ca-mi ies pe ochi deja.
    0 0
  • raresh
    e klasse e faina
    Designul exterior arata bine si cred ca prin acest model mercedes se va bucura cel putin de succesul care le-a avut pana acum; oricum se tine cont si de marca masinii nu numai de design...
    0 0
  • @insane
    eu zic ca cei de la Automarket au exclusivitate, dar nu sunt primii :))
    0 0
  • ~!~ COSMO ~!~
    :(( :(( Lexus ?
    De ce ? de ce ? :(( :(( ...
    0 0
  • asac
    o cam dau in chinezarii toti prod de auto
    0 0
  • dsfds
    idiotilor, fac si eu asa ceva in photoshop iar voi postati pe automarket? rusine sa va fie amatorilor!
    0 0
  • Ha
    Adica ani de zile Lexus oarecum copia la greu designul de la Mercedes,iar acum s-a intors roata? De unde a venit ideea asta "geniala" de a lua ca posibil viitor design un Lexus? Ati clocit-o mult pana ati pus sdk ul asta?Sansele de a arata asa cred ca sunt minimale.
    0 0
  • Nu e rau!
    Nu cred ca o sa arate asa!Dar oricum am incredere ca o sa fie ceva de vis!Acum mi-am cumparat unul nou dar cand o sa apara motorul hibrid o sa-l schimb!
    0 0
  • Asta inseamna Mercedes!!!E facau sa umileasca Bmw.
    0 0
  • LOL
    ce va tot certati in legatura cu modelul asta? se vede de la o posta ca e o poza a unui s-klasse cu 2 linii in culoarea caroseriei care sa despice in 2 farul orginal... atat . poza asta se poate face in photoshop in 10-20 de secunde. Penibililor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru