Comentarii (8)

  • Marius
    Audi
    Interesant concept. De altfel toti producatorii urmeaza aceeasi filosofie in aceasta globalizare: PRODUSE PENTRU TOATE GUSTURILE, PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE.
    Cine credea cu multi ani in urma ca producatorii premium de masini mari, grele si serioase....se vor apuca sa scoata si masinute din astea mici.Si totusi, este posibil in timp, odata cu epuizarea sau cresterea preturilor la materiile prime, sa ramana doar o mana de producatori premium, si care sa detina monopolul exclusiv pe piata, iar marcile mai mici sa dispara, locul lor fiind luat de modele lowcost ale producatorilor premium. Vezi cazul bancilor mici sau bancilor mari si de traditie, care in aceasta criza economica au disparut fara drept de apel.
    0 0
  • hihihi
    TOATA LUMEA DUPA JAPONEZI ! CE FACEAU JAPONEZII ACUM 10 ANI SE REPED SI ASTIA....BERE MULTA SI CARNATI COMUNISTI.....
    0 0
  • ursus2
    Dupa Japonezi?
    Acum 13 ani GM lansa EV1 nenea Alex puradelu`
    0 0
  • :D
    pai ori e audi ori e ww?! :D
    0 0
  • vad si vw
    in ultimele doua foto, cele cu masini de culoare gri-alb, apare vw, nu audi. uitati-va la sigla de pe hayon!
    0 0
  • Editor
    pai asta era si ideea mai "poe"
    0 0
  • subaru
    Vax audi
    Subaru ....motoare mici....the best...vezi subaru vivio, r1,...si mai sunt....cu motoare de 650cc, si consumuri super...Am eu unul din 96 ...si astia vin abea acum ...in 2008?....sucks
    Si apropo dl. ''jurnalist'' ce este aia tren de rulare electric???
    0 0
  • Vreau si eu masina electrica
    Vreau si eu asa ceva...sper ca in maxim 10 ani sa fie in oferta curenta la toti producatorii si masini electrice. Cred ca viitorul este al celor electrice sau alti combustibili cum ar fi apa,hidrogenul,etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru