Asa va arata viitorul Volkswagen Jetta?

De Cătălin Dinu
Publicat Luni, 08.09.2008
Automarket va propune o analiza a designului viitorului VW Jetta, care va imprumuta platforma lui Space Up!.

Asa cum v-a obisnuit in fiecare luni, Automarket va prezinta o noua propunere de design, de aceasta data fiind vorba de urmatoarea generatie Volkswagen Jetta. Imaginea prelucrata digital reprezinta un sedan compact derivat din noul Golf VI, care urmeaza sa fie prezentat in premiera publicului larg la Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

Dar, cum anumite zvonuri sustin faptul ca pentru viitorul compact sedan al marcii Volkswagen s-ar putea renunta la platforma lui Golf, sunt sanse sa vedem prima generatie Jetta bazata pe o platforma diferita. Astfel, cel mai probabil, viitorul Volkswagen Jetta ar putea sa se bazeze pe modelul Space Up!, conform unor zvonuri recent lansate in presa internationala de specialitate.

In acelasi timp, compactul sedan din gama Volkswagen va continua sa fie produs la uzina din Puebla, Mexic, loc unde au fost asamblate si ultimele doua generatii ale sedanului compact din gama producatorului german. Volkswagen a anuntat recent ca a marit capacitatea de productie anuala a facilitatii din Mexic pana la 550.000 de unitati, de la vechiul ritm al productiei de 450.000 unitati anual.

Comentarii (3)

  • hahaha
    cred ca glumiti.Cred ca cei de la vw va folosi exact ca la golf 6 cupola.Incercati sa va uitati pe actualele modele vw si la generatiile trecute de jetta(bora,vento) si dupa aceea sa prelucrati o imagine
    0 0
  • bogdan
    jetta
    seamana ca noul superb :D
    0 0
  • alinpatratanu
    vw.jetta6.sedan
    frumos.model.dar.cand.va.fi.lansat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru