Aston Martin a lansat oficial operațiunile în România: showroom nou în Otopeni și reprezentanță regională pentru 7 țări

de Paul Cosma
Miercuri, 27.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a inaugurat noul showroom din Otopeni și a dat startul oficial pentru operațiunile sale din România. Reprezentanța regională deservește clienții locali și pe cei din Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia.

Showroom-ul Aston Martin din Otopeni și-a deschis oficial porțile în prezența CEO-ul Andy Palmer și a ambasadorului Marii Britanii la București.

Brandul britanic Aston Martin este pentru prima dată reprezentat oficial în România prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding. Forza Rossa Holding este detinută 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional.

Noua reprezentanță regională Aston Martin deservește clienții din România, Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și noul hypercar AM-RB 003, pe care Aston Martin l-a expus în premieră la salonul de la Geneva.

Reprezentanța Aston Martin din România are o suprafață de 1.500 de metri pătrați, include o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare și o parcare subterană.

Modele Aston Martin disponibile pe piața locală sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, Rapide AMR, noul Vantage și DBS Superleggera.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru