Aston Martin a primit finanţare pentru urmaşii lui DB9, Vantage şi Rapide

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.06.2011
Aston Martin poate lucra în linişte la viitoarele generaţii DB9, Vantage şi Rapide, aşteptat în 2015-2016. Investitorii au aprobat o finanţare de 337 de milioane de euro pentru noua linie de sportive.

Esential

337 de milioane de euro reprezintă finanţarea obţinută de Aston Martin din partea investitorilor.

Potrivit unor surse din interiorul Aston Martin, constructorul britanic a reuşit să îşi asigure fonduri suficiente pentru dezvoltarea unei noi linii de modele. Inginerii şi designerii Aston şi-au imaginat deja oferta pe care o vor expune pe piaţă în intervalul 2015-2016, ofertă care va înlocui actualele DB9, Vantage şi Rapide, modele dezvoltate pe aceeaşi platformă VH.

Este însă neclar ce vor face britanicii după acest moment, surse neoficiale vorbind despre o posibilă împrumutare a platformei pe care stau modelele Mercedes SLS şi SL. Aceasta ar putea fi o nouă etapă în evoluţia parteneriatului dintre cele două companii.

Noua generaţie de supercaruri va beneficia de o linie de design nouă, de un interior modificat radical şi de o linie de motoare mult mai eficiente, capabile să păstreze însă trăsăturile care au consacrat brandul.

Fondurile pentru dezvoltarea unui nou val de modele sportive au venit încă de săptămâna trecută, când oficialii au reuşit să obţină o finanţare de 337 de milioane de euro din partea investitorilor.

"Această sumă va asigura o stabilitate financiară pe termen-lung, adică pentru următorii şapte ani, garantând totodată o dezvoltare continuă a produselor Aston Martin", se arată într-un comunicat al constructorului.

Până când vom face cunoştinţă cu noua linie de modele, Aston Martin va revizui DB9, Vantge şi Rapide în viitorul apropiat, pentru a spori interesul publicului. 

via | autocar

Comentarii (4)

  • ajutor
    va rog sa ma ajutatzi nu po sa vad trailere si videoclipurime nu mi se arata nnimika unde trebuia sa fie videoclipul ce imi recomandez sa instales mi sa intamplat de 2 saptanmani
    1 1
  • ajutor
    da-ti o palma repede. o sa serezolve de la sine!
    3 0
  • nu inteleg... aston nu se autofinanteaza din profituri?
    1 0
  • shtrumph
    instaleaza
    Adobe Flash Player si Shockwave Player
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru