Aston Martin, actionati in instanta

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.03.2008
Distribuitorul Aston Martin din Orientul Mijlociu a dat in judecata compania britanica si cere daune de 50 milioane $.

Esential

50 de milioane de dolari este valoarea daunei cerute de distribuitorul Aston Martin din Orientul Mijlociu.

Compania Aston Martin este data in judecata de catre unul din distribuitorii sai din cauza nerespectarii unei clauze din contract.

Astfel, Middle East Aston Martin (MEAM), distribuitorul Aston Martin in Orientul Mijlociu, cere o dauna de 50 de milioane de dolari de la compania britanica pe motiv ca noii proprietari, Grupul de Investitii DAR din Kuweit, vor sa-si refinanteze participatia detinuta in cadrul companiei prin intermediul unor credite.

MEAM nu vor sa permita acest lucru din cauza lipsei de lichiditati. Avocatii distribuitorului sustin ca inca de la infiintarea companiei pe care o reprezinta, din 2003, toate obligatiile financiare ale Aston Martin regiune au fost achitate, plus ca MEAM a efectuat o serie de investitii de cateva milioane de dolari.

Compania MEAM este deranjata ca si-a pierdut pozitia de investitor strategic, dupa ce fusese in aceasta postura pentru 5 ani si avusese optiunea de a-si mai prelungi statutul pentru inca 5 ani, drept nerespectat de Aston Martin.

Via | Reuters
Taguri: Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru