Aston Martin apeleaza la Volvo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.03.2007
Constructorul britanic va apela la Volvo pentru a pune la punct sistemele de siguranta ale viitorul sedan Rapide.

Aston Martin va apela la Volvo pentru a dezvolta sistemele de securitate ale sedan-ului Rapide. Ulrich Bez, presedintele Aston Martin, a confirmat realizarile si resursele Volvo in materie de siguranta auto. Aston s-a mai folosit de echipamente Volvo si pentru modelele DB9 si V8 Vantage. Expertii de la Volvo lucreaza in prezent la dezvoltarea structurii de aluminiu si a stalpilor laterali (B), pentru a optimiza siguranta pasagerilor in cazul unui impact lateral.

In acest moment, Aston Martin duce o cursa contracronometru impotriva rivalului Porsche care se pregateste sa lanseze Panamera. Lansarea lui Rapide este programata pentru sfarsitul lui 2008, si va adauga inca 2000 de unitati liniei de productie a constructorului englez.

Aston nu va renunta nici la inginerii Ford, deoarece constructorul american inca mai detine controlul asupra uzinei de motoare din Koln, care produce propulsoare V8 si V12.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru