Feedback

Aston Martin are un club “secret” pentru clienți speciali: “Unele mașini de aici nu vor fi văzute niciodată!”

Publicat Joi, 12.10.2017
de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Comenteaza 1
Aston Martin are un club “secret” pentru clienți speciali: “Unele mașini de aici nu vor fi văzute niciodată!” - Poza 1
Aston Martin a dezvăluit că administrează un club privat pentru clienții săi speciali, iar taxa de intrare este una pe măsură: 2.6 milioane de lire sterline.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă aveți din întâmplare câteva milioane de lire în buzunare și sunteți în căutarea unui club auto select, s-ar putea să fiți interesați de ceea ce a spus recent șeful celor de la Aston Martin.

Andy Palmer a dezvăluit că producătorul britanic administrează un club privat pentru clienți speciali în cadrul diviziei “Prototype Operations”. Astfel, pentru o taxă de intrare de “doar” 2.6 milioane de lire sterline poți să pui mâna pe unul din prototipurile de la Aston Martin.

În fiecare an, două locuri sunt scoase la vânzare pentru cei care vor să intre în acest club, dar, din păcate pentru doritori, toate locurile au fost deja vândute pentru următorii doi ani.

“Pentru acei clienți speciali care vor o mașină specială, scoatem la vânzare două locuri în club în fiecare an. Următoarele patru locuri au fost deja vândute, prețul de pornire fiind de 2.6 milioane de lire sterline. Dar vorbim aici de mașini foarte speciale. Unele din mașinile de aici nu o să le vedeți niciodată!”, a spus Andy Palmer.

În club s-ar putea regăsi mașini precum Aston Martin CC100 Speedster (detalii aici) sau Aston Martin GT12 Volante.

Via MotorAuthority

 


Comentarii (1)

  • eu! eu! eu am prin buzunare 2.6milioane. De...purici :(
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru