Aston Martin are un nou șef de design, trecut pe la Bugatti și Volkswagen: britanicii l-au angajat pe cel care a desenat Arteon și noul Touareg

de Petre Barac
Miercuri, 16.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat cooptarea în companie a lui Tobias Suhlmann pe poziția de șef al designului exterior. Neamțul care a mai trecut pe la Bugatti și Volkswagen este cel care a desenat modelul VW Arteon și noua generație Touareg.

Britanicii de la Aston Martin au făcut schimbări în cadrul departamentului de design. Noul director de design a devenit Miles Nurnberger în urma unei promovări, iar în locul său a fost angajat unul dintre cei mai apreciați specialiști din industrie.

Astfel, Tobias Suhlmann este noul șef de design exterior în cadrul Aston Martin. Designerul a lucrat până de curând la Bugatti și Volkswagen, fiind cel care a desenat modelul VW Arteon și noua generație Touareg.

Venirea neamțului în cadrul companiei va influența decisiv designul următoarelor modele Aston Martin, precum noul DBS Superleggera sau primul SUV al constructorului britanic.

Totodată, Tobias Suhlmann ar urma să contribuie și la desenul viitoarelor modele ale brandului Lagonda.

Via Motor1

 

Comentarii (1)

  • Degeaba au un nou șef de desing, că tot Zagato le desenează mașinile.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru