Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo a fost prezentat în mărime naturală la Goodwood

de Sebastian Toma
Luni, 30.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a adus la Festivalul Vitezei de la Goodwood versiunea în mărime naturală a modelului realizat pentru jocul Gran Turismo 6.

Esential 800 CP dezvoltă conceptul DP-100 proiectat de Aston Martin pentru jocul Gran Turismo 6.
Aston Martin a dezvoltat primul său model gratuit, oferit doar în spaţiul virtual, DP-100 Vision Gran Turismo. Modelul britanic a fost prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood, derulat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Întreaga dezvoltare a modelului a fost derulată in-house şi a durat şase luni. Spre deosebire de alte concepte realizate pentru jocul Gran Turismo 6, directorul de design al mărcii Aston Martin spune că nu trebuie să-i ignorăm trăsăturile, deoarece acest model ar putea să influenţeze liniile maşinilor de serie viitoare ale constructorului din Gaydon.

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Urmareste Automarket
Aston Martin DP-100 este gândit să reprezinte un supercar echipat cu un motor V12 twin-turbo, care livrează 800 CP. Creatorii săi spun că s-au concentrat la fiecare detaliu pentru a putea obţine o experienţă cât mai realistă, suspensia funcţionând la fel ca la o maşină reală, pe lângă celelalte detalii atent lucrate pentru satisfacţia jucătorilor.
Designerii au reuşit să integreze anumite elemente de la modelele One-77 şi CC100. Designerii au mers atât de departe cu detaliile încât au echipat conceptul cu elemente active de aerodinamică, care funcţionează şi în Gran Turismo 6.

Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

Aşa arată Aston Martin DP-100 pe unul dintre circuitele virtuale din Gran Turismo 6. Noi spunem că îi stă bine.

Noul concept al celor de la Aston Martin va fi disponibil publicului la orice oră, cu condiţia să-l descarce în cadrul update-ului care va fi lansat luna viitoare şi să posede un exemplar al jocului Gran Turismo 6 alături de un PlayStation care să-l ruleze. Pe lângă acest concept, jocul Gran Turismo mai are aproximativ 1.200 de vehicule la dispoziţie, pe numeroase circuite din lumea reală. Detaliile pe care au reuşit să le recreeze cei care au realizat acest joc au fost apreciate până şi de FIA, respectiva federaţie acordând o certificare oficială pentru acest joc video, o premieră în lumea gaming-ului.

Via WCF | AstonMartin

Comentarii (3)

  • Din fata e un enzoveyron. In rest, imi place.
    3 0
  • Star Wars
    Ce fata de Jar Jar Binks are masinutza asta! :) Un adevarat concept din viitor :)
    2 1
  • Fata aduce mai degraba a Ford GT90.Iar spatele e de One-77 putin futurist.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru