Aston Martin ii ofera masini pe viata lui Daniel Craig

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Eroul din James Bond a primit acces nelimitat la modelele si circuitul de teste Aston Martin.

Daniel Craig, actorul britanic care a interpretat rolul agentului 007 in ultimele doua filme din seria James Bond, a devenit ambasador de imagine pentru Aston Martin.

Cel mai in voga actor britanic din acest moment va putea sa conduca pe drumurile publice orice model Aston Martin doreste. In plus, un privilegiu pentru care Daniel Craig poate fi invidiat de toti fanii marcii britanice este accesul la circuitul de teste al Aston Martin.

In ciuda facilitatilor acordate de Aston Martin, actorul britanic nu se arata extrem de interesat, in contractul sau nefiind stipulata obligativitatea de a conduce un model al casei britanice.

Pot folosi circuitul de teste cat vreau eu, sa conduc acolo cu ce viteza vreau modelele Aston. Locuiesc in Londra, iar la traficul care exista aici nu are niciun sens sa merg cu un Aston Martin, nu as avea unde sa parchez. ”

Via | Autoblog

Taguri: Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru