Aston Martin Lagonda Taraf va fi disponibil și pe piața europeană

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 01.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luxosul sedan Aston Martin Lagonda Taraf va fi vândut și pe anumite piețe din Europa și în Africa de Sud. Constructorul britanic anunțase inițial că acest model este destinat doar clienților din Orientul Mijlociu.

Aston Martin va vinde exclusivistul model Lagonda Taraf și în Europa și Africa de Sud. Anunțul constructorului britanic mai spune că producția va fi limitată la doar 200 de unități, dar acestea nu vor mai fi oferite exclusiv clienților din Orientul Mijlociu așa cum fusese inițial anunțat. Modelul Aston Martin Lagonda Taraf a fost prezentat anul trecut în Dubai.

"Am dorit să oferim acest automobil excepțional unui număr mai mare de clienți din întreaga lume, iar acest lucru a fost una din prioritățile mele după ce m-am alăturat echipei Aston Martin anul trecut. Am primit numeroase întrebări despre acest model de la clienți din Europa și sunt fericit că am putut mări lista piețelor unde Lagonda Taraf va fi disponibil", a spus Dr. Andy Palmer, CEO Aston Martin.

Urmareste Automarket
În funcție de piață, Lagonda Taraf va fi disponibil atât cu volan pe partea dreaptă cât și pe stânga în funcție de preferința clientului. Aston Martin Lagonda Taraf folosește un motor V12 de 6.0 litri ce oferă 550 CP.
Modelul folosește platforma VH, iar denumirea Taraf a fost ales pentru că înseamnă "luxul suprem" în limba arabă. Aston Martin spune că modelul Lagonda Taraf este una dintre cele mai exclusiviste automobile rapide din lume. 

Comentarii (4)

  • passat
    Mai misto e pasat TDI.aston martin asta nici macar nu a ajuns in "concursul" automarket,pasat a si castigat.diferenta de la cer la pamant intre cele doua modele.sa nu mai vorbim de consum,pasatu consuma 4% si asta cel putin 15.
    mai bine imi iau un pasat si un a7 si de restul banilor am bani de seminte si noile albume a lu salam pt toata viata.
    30 17
  • Oare si-l vor permite cei care apar la Taraf? :))
    35 4
  • Scrooge
    .....pe langa varianta Taraf cei ce la Aston Martin au anuntat ca exclusiv pentru Romania va fi si o varianta Lagonda Mynele.
    3 0
  • @Scrooge,revin cu mai multe informatii.Noul Aston Martin Lagonda Mynele v-a avea motor 1.4 TDI,260 de cai putere,sa dai spaima in baietii de cartier cu 1.9 de 131 CP,consum 2 litri diesel+ 2 litri untdelemn de la Bunica+ un playlist cu manele gratuit.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru