Aston Martin lansează în vară un model complet nou

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.05.2012
Pentru a celebra cum se cuvine centenarul de anul acesta, Aston Martin promite publicului un model nou, programat în vară.

Esential

100 de ani sărbătoreşte anul acesta Aston Martin.

Anul acesta, Aston Martin îşi celebrează venerabila vârstă de 100 de ani. Cu ocazia centenarului, constructorul britanic intenţionează să dea naştere unui nou model.

Ulrich Bez, preşedintele executiv Aston Martin, a declarat că brandul va expune în vara acestui an un model complet nou. Nu este vorba despre o ediţie specială şi nici despre o versiune limitată a supercarului One-77. Potrivit lui Ulrich Bez, este vorba despre ”un model de referinţă” pentru marca britanică.

Şeful Aston Martin a refuzat să ofere detalii despre surpriza pe care o vom vedea în vară, însă tot mai multe voci susţin că este vorba despre viitorul DB9, un model aşteptat deja de ceva vreme şi anticipat de o serie de fotografii spion. Sportiva ar putea rămâne fidelă tradiţiei Aston Martin, însă există şansa de a vedea un design complet nou, revoluţionar, ce va fi apoi adoptat de întreaga gamă.

Nu există nici detalii despre motorizare, însă sub capota nouă se va afla probabil un motor V12 de 6.0 litri, capabil să dezvolte peste 500 de cai putere, adică suficient pentru a face faţă concurenţei.

via l autoblog

Comentarii (3)

  • Amorezul
    cei asta? eu stiam ca au dat faliment
    0 16
  • George Grosu
    Logica a fugit pe camp putin
    Uite aici "Pentru a celebra cum se cuvine centenarul de anul acesta, Aston Martin promite publicului un model nou, programat în vară. Surse neoficiale susţin că ar putea fi vorba despre viitorul Aston Martin"
    Cand Aston Martin va promite o noua masina, iar sursele voastre vor sustine ca vor lansa noul BMW atunci poate va avea logica ce ziceti voi aici...
    8 2
  • E DB9 sau DB10?
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru