Aston Martin: Nou centru de design si V12 Vantage RS

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.12.2007
Doua noutati interesante de la Aston: deschiderea unui nou centru de design si prezentarea conceptului V12 Vantage RS.

Esential

600 de cai putere va avea versiunea de serie a lui V12 Vantage RS.
320 de km/h va putea atinge modelul britanic

Aston Martin a oficializat ieri, in prezenta sefului acestei marci, un nou studio de design. Acesta este localizat in Gaydon, Warwickshire (Marea Britanie), reprezentand locul in care marca britanica va dezvolta modelele care, teoretic, vor duce la cresterea rentabilitatii companiei.

Practic, principala tinta a acestora este o imbunatatire a volumului de productie, astfel incat cererile in crestere sa fie "rezolvate" intr-un timp cat mai scurt. Ulrich Bez, presedintele Aston Martin, crede ca marirea volumului de productie pana la 7000 de unitati va duce la o descrestere semnificativa a listelor de asteptare. "As vrea sa putem onora cererile intr-o perioada decenta de timp", afirma oficialul Aston Martin, continuand: "Vrem sa crestem, sa vim vizibili. Construim acest brand, si o facem in viteza. In plus, prin noul nostru centru de design, nu ne imbunatatim doar capacitatea de productie , ci si calitatea designului".

In alta ordine de idei, inaugurarea noului studio de creatie a prilejuit prezentarea unui concept care va face senzatie prin simplul fapt ca exista: este vorba de V12 Vantage RS, un bolid de 600 de cai care utlizeaza motorul modelului de curse DBRS9 si care ajunge in mai putin de patru secunde de la 0 la 100 km/h. Versiunea de serie a modelului va aparea, intr-o editie limitata, anul viitor.

Comentarii (2)

  • insane
    s'a terminat jmekeria
    s'a terminat jmekeria la cum arata.. foarte tare.. cu toate k la stopurile spate parca seamana cu SLR.. oricum arata marfa..
    0 0
  • BogdanM
    ...nu-mi place eleronul!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru